Més que tres punts en joc a La Corunya

Amb un gran estat de forma, el Reus Deportiu Virginias visita el Palacio de Deportes de Riazor per enfrontar-se al Deportivo Liceo (diumenge a les 12:00, OK Liga TV). L’equip aterra a La Corunya instal·lat a la segona posició amb quatre victòries i un empat. Abans de començar la jornada, el Liceo és quart amb un punt menys que el nostre conjunt.

“Cada partit és important, però sí que són tres punts davant un rival directe”, ha remarcat el nostre porter, Càndid Ballart. El darrer precedent entre el vigent campió de la competició (Liceo) i el subcampió va ser la semifinal de la Supercopa d’Espanya a Olot el passat 2 de setembre. En aquella ocasió vam superar el renovat conjunt gallec 2-4 amb remuntada al segon temps. “És una pista molt complicada, pocs hi guanyen, serà un partit similar al de la Supercopa, però ells ja estan més rodats”, ha alertat Ballart.

L’exitós inici de campanya del nostre bloc, és en bona part, gràcies al gran nivell defensiu: “En Martí i jo estem en un molt bon estat de forma, però no només som nosaltres, tot el Reus ha fet un pas endavant en defensa, tenim les idees molt clares”.

Aquest serà el darrer partit abans de l’aturada de la competició al llarg d’un mes per la celebració dels World Skate Games de San Juan (Argentina). El pròxim partit del Reus Deportiu Virginias serà el 19 de novembre davant el Finques Prats Lleida al Palau d’Esports.