El teu Club, Reus Deportiu

Benvinguts i benvingudes al Reus Deportiu. El club al centre de Reus en que l’esport i la salut son els màxims exponents. El club amb les més completes instal·lacions d’aigües i spa, amb les màquines de gimnàs d’última generació, amb connexió a Internet, televisió i seguiment del teu entrenament.

Un club que porta Reus al món i el món a Reus. Un club social, del qual et sentiràs orgullós o orgullosa de pertànyer. Un club que és conegut arreu pels seus equips i esportistes. Un club centenari amb una història lligada a la de la ciutat, doncs hem crescut amb la ciutat.

Un club que té a la seva disposició fisioterapeutes i osteòpates, metges de l’esport, servei de ludoteca per als més petits, servei de pàrquing i un excel·lent restaurant, entre moltes altres coses.

Un club on podràs fer esport i millorar la salut quan a tu et vagi millor gràcies a l’ampli horari i a les tarifes personalitzades segons les hores de què disposes.

Un club pensat per tal que gaudeixis de l’esport i milloris la teva salut treballant ambdues coses, ja que aquestes van de la mà.

Esperem veure’t aviat!

FES-TE SOCI, FES-TE DEL REUS