Tornar a rodar i seguir amb bones sensacions a Taradell

Foto: Juanjo Vinya

El partit contra el CP Taradell estava fixat el darrer cap de setmana, però el positiu d’un jugador de l’Igualada (el nostre darrer rival) va provocar estar aturats al llarg de deu dies i buscar noves data. I aquesta arriba aquest dijous en un horari poc habitual. A les 21:40 arrencarà el duel amb el conjunt blau-i-blanc al Pujaló, corresponent a la jornada 23 d’OK Lliga.

Els nostres jugadors, tot i haver aturat el ritme de competició, estan centrats en el partit de Taradell, abans de la gran cita contra el Barça al Palau. Sumar els tres punts contra el tretzè classificat, és vital per continuar amb les bones sensacions de les anteriors jornades. El nostre objectiu és clar, estar al més amunt possible. Ara mateix, ocupem la cinquena plaça amb 41 punts amb dos menys del que toca.

Una curiositat del duel amb el CP Taradell és la presència dels germans Rodríguez. El Dani al bloc visitant, l’Àlex de roig-i-negre. El partit de la primera volta es va decantar a favor nostre amb un contundent 10-2 a l’electrònic.