Serveis

Ser soci o sòcia del Reus Deportiu és més que disposar d’unes instal·lacions espectaculars. Vol dir formar part d’un club que es preocupa i que posa a disposició tot aquest seguit de serveis per tal que la teva experiència sigui el millor possible. Consulta tots els nostres serveis extres i, si tens cap qüestió, no dubtis en contactar amb nosaltres per resoldre-ho:

Fisioteràpia (no operatiu actualment)

El Reus Deportiu compta amb un servei professional de fisioteràpia i osteopatia, que ofereix a més pels socis i sòcies del Reus altres tractaments, com el de punció seca o drenatge limfàtic entre d’altres. Restableix i preserva la salut de les persones mitjançant un tractament preventiu o de manteniment. 

Més informació i reserves

Pot incloure tècniques com ara la teràpia manual, el massatge, mobilitzacions, estiraments, etc. El servei de Fisioteràpia té una durada de mitja hora i el preu és de 20€. 

L’Osteopatia consisteix en una recuperació de l’equilibri orgànic i estructural del cos. Treballa des de la globalitat abordant tots els sistemes: múscul-esquelètic, neurològic, visceral, vascular i limfàtic.

La Punció Seca és una tècnica dins la fisioteràpia en la qual s’utilitzen agulles similars a les d’acupuntura per eliminar punts gatell miofascials o punts de dolor situats al múscul. D’aquesta manera s’aconsegueix una reducció de dolor i millora de la mobilitat.

Per a més informació i reserves, truqui al 977 32 83 99r” data-wplink-url-error=”true”>977 32 83 99.

Medicina de l’esport

El Reus Deportiu compta amb un servei de medicina de l’esport encapçalat pels metges del departament de medicina de l’esport de l’Hospital Sant Joan de Reus. La funció d’aquest servei és el de prescripció d’exercici físic, diagnòstic de lesions i orientació en la pràctica d’activitat física.

Més informació i reserves

L’exercici físic correctament prescrit és beneficiós en la prevenció i tractament de les malalties cardiovasculars, millorant la salut física i mental de les persones, ja que existeix una relació dosis/resposta entre activitat física i/o forma física i mortalitat global. Les persones que mantenen uns nivells alts d’activitat, especialment a l’edat adulta i a la vellesa, tenen una menor probabilitat de patir malalties cardiovasculars i cròniques i una mort prematura.

Si tens alguna lesió, necessites assessorament sobre si practicar esport i quin tipus d’esport i què és el més beneficiós per la teva salut, no dubtis en demanar hora per una revisió medico-esportiva. La primera és gratuïta!

Després de la primera revisió, el preu per visita mèdica és de 15€.

Per reservar visites amb els metges de medicina de l’esport, demani hora a recepció o truqui al 977 32 83 99.

Entrenament personal

Entrenaments personalitzats per tal de complir els teus objectius. Aprimar-se, agafar forma física, guanyar musculació, preparar proves físiques (oposicions, carreres, etc.)

Preu

Sessions de 30 minuts – 17€

Bono 5 sessions de 30 minuts – 70€

Hora individual – 31€

5 hores individuals – 125€

1 hora per parella – 50€

5 hores per parella – 200€

Bar/Restaurant

El Reus Deportiu compta també amb un servei extern de bar-restaurant: La Cuina del Reus, un restaurant on hi podràs fer tots els àpats amb la millor atenció i servei, en un espai esportiu amb vistes a les instal·lacions del club.

L’horari de La Cuina del Reus és de de dilluns a dissabte de 7:00h a 22:00h i diumenge de 7:00h a 21:00h. Reserves al: 977 323 288.

Pàrquing

Aparcar al centre de Reus sabem que és difícil, però el Reus Deportiu compta amb pàrquing a les instal·lacions amb capacitat per més 200 vehicles. Amb una tarifa de 36€ anuals, podràs aparcar 5h diàries els 365 dies de l’any!

FES-TE SOCI, FES-TE DEL REUS