Zona aigües

HORARIS SETMANA SANTA PISCINES

ACTUALMENT: ACCÉS EXCLUSIU PER A SOCIS AMB UN 50% D’AFORAMENT

HORARI PISCINA 1 I 2:

DE DILLUNS A DIVENDRES DE LES 6:00 H A LES 21:00 H

DISSABTES I DIUMENGES DE LES 9:00 H A LES 20:00H

HORARI PISCINA 3:

DE DILLUNS A DIVENDRES DE 9:00 H A LES 13:00 H I DE 16:00 H A LES 20:00 H

DISSABTE DE 9:00 H A LES 13:00 H I DE 16:00 H A LES 18:00H

DIUMENGE DE 10:00 H A LES 13:00H

Al Reus Deportiu hi trobaràs la zona d’aigües més complerta de la ciutat. Esport, lleure o relaxar-te a la zona d’spa. Tenim un total de 9 piscines entre les instal·lacions del c/Gaudí i del Tennis i Pàdel. Natació, classes dirigides, jacuzzis, piscines per fer tonificació muscular i recuperació sense impacte i, evidentment, les piscines exteriors per l’estiu. I amb el valor afegit que ho podràs trobar al mateix centre de Reus! No es pot demanar més!

Horari Zona Aigües

SAUNA I BANY DE VAPOR TANCAT / ZONA D’SPA OBERTA

Dill-div: 6:00-21:00
Diss-dg: 8:00-20:00

Piscines interiors

Al Reus Deportiu hi trobaràs les instal·lacions aquàtiques més completes i modernes de Reus. El club compta amb 2 piscines interiors climatitzades, una de 25 metres de llarg i l’altre de 22 metres, on s’hi pot practicar natació i classes dirigides.

Wellness

A la zona d’aigües del Reus Deportiu hi trobareu, també, una zona d’Spa completíssima, amb un jacuzzi, una piscina d’hidromassatge, dues saunes i dos banys de vapor per tal que us relaxeu i recupereu de l’exercici o, simplement, gaudiu d’un temps per a vosaltres mateixos.

Hidroteràpia

Tant la zona d’spa com la piscina petita climatitzada son ideals per fer exercici alhora que cuides la teva salut. La piscina interior petita està especialment recomanada per la gent gran i per a recuperar-se de lesions: aporta grans beneficis cardiovasculars, sense impacte a les articulacions i, a més, la resistència de l’aigua fa un massatge que millora els problemes musculars i articulars, a banda de relaxar el cos.

Piscines exteriors

El Reus Deportiu també disposa de 4 piscines exteriors per a la temporada d’estiu. Dues al carrer Gaudí -una de 25 metres i una de poca profunditat- i dues més al Tenis i Pàdel del Reus, una de gran i una de petita per a la canalla.

Natació Adaptada

Realitzar exercici físic no és un problema al Reus Deportiu, ja que és un club sense barreres arquitectòniques. El club compta amb dues cadires adaptades per tal que tothom pugui entrar a les piscines amb seguretat i confort. Una cadira fixa a la piscina de natació gran i una mòbil per entrar a qualsevol de les piscines del club. El nostre personal t’ajudarà en el que necessitis, ja sigui a la piscina o al gimnàs.

Cursets de natació

El Reus Deportiu ofereix cursets de natació per aprendre a nedar, millorar la natació o cursos especials per a embarassades o recent nascuts, entre d’altres. Els cursets tenen una duració d’un mes i son per a totes les edats. L’oferta de cursets hi és durant tot l’any, així que no dubteu en triar els millors cursets de natació a les millors piscines de la ciutat!

Activitats dirigides aquàtiques

Les Activitats Dirigides al Reus Deportiu seran la teva millor aposta per fer esport de la forma més divertida. La gran varietat de classes que ofereix el Reus s’adaptaran a tu. Més de 70 classes setmanals, en tots els horaris possibles. Els nostres programes de classes dirigides estan creats i aprovats per Les Mills i, per suposat, pensades no només per fer exercici, sinó per gaudir-ne i fer que treguis el millor de tu

FES-TE SOCI, FES-TE DEL REUS