Aliança amb ‘Efficiency Match’, un pas cap a la tecnologia esportiva

Imatge: U.Ferré (PF); S. Nus; J. Garcia; T. Sánchez; J. Bocio i R. Margalef

El Reus Deportiu i Efficiency Match han establert un vincle col·laboratiu. L’entitat ja utilitza el software de l’empresa reusenca per a preparar entrenaments, analitzar els rivals i emmagatzemar estadístiques per a incrementar el rendiment competitiu. Concretament, el primer equip masculí d’hoquei patins ja ha experimentat l’eina.

El director esportiu del club, Toni Sánchez, ha apuntat que “és un pas endavant tecnològicament”. És una eina que permet dissenyar tasques i jugades tàctiques, organitzar sessions d’entrenaments, preparar partits, controlar estadístiques, establir planificacions setmanals/mensuals/anual amb detall de manera ràpida, visual i eficient. “Ens permetrà coordinar tots els equips de la base fins a l’equip d’Ok Liga en una mateixa aplicació”, ha subratllat. Sánchez.

Després de l’experiència amb l’equip d’OK Lliga, ja hem començat a presentar-la als entrenadors de la base d’hoquei i entrenadors de la secció de bàsquet, el qual ja han vist com s’aplica l’aplicació en un entrenament d’OK Lliga. “Quan tens una bona eina, l’objectiu és fer-la arribar a totes les seccions del club perquè en puguin treure profit”, ha celebrat el màxim responsable de les seccions esportives del club.

EL REUS DEPORTIU, ARTÍFEX EN L’ARRIBADA D’EFFICIENCY MATCH EN L’HOQUEI PATINS

L’acord entre les dues parts ha servit de pont per fer arribar aquesta eina a l’ACHP (Associació Clubs Hoquei Patins): “Ens hem posat en contacte amb l’ACHP i la RFEP per recomanar-la i proposar-los la idea de fer-la arribar a tots els clubs”, ha explicat Sánchez. “Els clubs que pertanyen a l’ACHP rebran 2 llicències gratuïtes i un descompte per les següents llicències que vulguin”, ha afegit el director esportiu.

Sergi Nus, el CEO d’Efficiency Match ha detallat que el software “s’adapta a les necessitats dels entrenadors i cos tècnic, volem que puguin obtenir una metodologia de treball òptima, i així, fer créixer el nivell de cada disciplina esportiva”. “Vam començar amb el futbol i a poc a poc ens vam endinsar en altres esports. Per nosaltres és un honor arribar al Reus Deportiu, l’equip més important de la ciutat”, ha manifestat el CTO (Gerent de Tecnologia) de l’empresa reusenca, Jaime Bocio.

 

La plantilla d’OK Lliga amb els integrants d’Efficiency Match