Excursionisme

La Secció Excursionista del Reus Deportiu va ser fundada el 17 de gener de 1934, per un grup de socis aficionats a la muntanya. La primera junta seccional va estar presidida pel Sr. Joan Domènech Mas.

Actualment la Secció té una setantena de socis, és membre de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, IV Vegueria) i realitza dues sortides cada mes, cursos (d’orientació, GPS, fotografia, alpinisme…), sortides d’alta muntanya, raquetes de neu, participa al Dia de Muntanya, a la Renovació de la Flama de la Llengua, a la Diada Verdaguer,…).

http://www.seccioexcursionistareusdeportiu.cat

INSCRIPCIONS AQUÍ

INFORMACIÓ – 57È DIA DEL CAMÍ DE MUNTANYA L’ALBIOL

Des de la segona meitat del segle XX, i arrel del despoblament rural de les zones de muntanya, molts camins i corriols s’han anat deteriorant i perdent. Per aquest motiu, l’any 1965, el reusenc Joan Domènech i Miró, aleshores delegat provincial de la Federació Catalana de Muntanyisme, tingué la iniciativa de recuperar anualment algun tram de camí i senyalitzar-lo degudament. Naixia així el Dia del Camí de Muntanya.

D’aquesta manera, i de manera ininterrompuda, cada any una entitat excursionista és l’encarregada d’organitzar la diada que amb el pas del temps ha esdevingut la festa major de l’Excursionisme a les nostres comarques.

L’edició del 57è DIA DEL CAMÍ DE MUNTANYA 2022, per delegació de la IV Vegueria de la FEEC, s’organitza conjuntament per les cinc entitats Excursionistes de Reus:

  • Associació Excursionista Catalunya de Reus
  • Club Excursionista Reddis
  • Secció Excursionista del Centre de Lectura de Reus
  • Secció Excursionista del Club Natació Reus Ploms
  • Secció Excursionista del Reus Deportiu

Es recupera el camí de l’Albiol -Grau de les Marrades-L’Albiol.

A les 08:00 matí a la plaça de l’Esglesia de l’Albiol es durà a terme la recepció dels participants i a les 09:00 matí donarem la sortida a la caminada.

Distancia 8km i desnivell positiu 433mt.

A l’arribada ens aplegarem per compartir un vermut.

Límit de participants 500 persones.

Per a més informació podeu contactar a secretaria@cereddis.cat

Calendari