Remuntada d’ofici per recuperar la quarta posició

El Reus Deportiu Virginias va tornar al camí de la victòria aquest dissabte a la pista del Garatge Plana Girona amb remuntada inclosa (3-6). El triomf, juntament amb la derrota del Lleida, serveix per recuperar la quarta plaça de la Parlem OK Lliga. Els locals es van situar amb un 2-0 en els primers vuit minuts de joc, però l’equip va treure l’orgull per capgirar el resultat i sumar tres punts vitals per recuperar la confiança en el tram final i decisiu de lliga. Actuació destacada del nostre jugador Marc Julià. L’olotí va liderar l’equip amb un pòquer de gols. ‘Checco’ Compagno, també amb una bona actuació, va contribuir amb un doblet.

El Girona va obrir la ferida amb dos gols matiners. El reusenc i exroig-i-negre, Marc Vázquez va obrir la llauna amb un tir exterior. Moi Aguirre va fer el segon, poc després. Amb aquest resultat es va arribar al descans (2-0). Ens va faltar creació i va costar adaptar-se en la pista més gran de tota la lliga.

L’equip va canviar la mentalitat a la segona meitat. ‘Checco’ Compagno va retallar distàncies, pràcticament començar (2-1). Seguidament, Marc Julià, empatava amb una canonada des de la distància (2-1). A partir d’aquest instant, vam ser superiors a força de monopolitzar la bola i atacar amb les idees clares. Julià va aprofitar la desena falta gironina per batre Llaverola amb un ‘aixeca i pica’. Ens situàvem per primera vegada per davant en el lluminós (2-3). Restaven quinze minuts. Amb molt poc, el Girona va agafar oxigen amb una diana de Gerard Pujol des del segon pal per tornar a donar emoció (3-3).

Els nostres jugadors van ser més letals en els finals i decisius moments. A manca de quatre minuts pel xiulet final, Julià s’apuntava un hat-trick per donar momentàniament la victòria (3-4). Arribaria el seu pòquer de gols després d’una brillant jugada col·lectiva (3-5). A la desesperada, el Girona, va substituir el seu porter Llaverola per un porter-jugador. Ho va aprofitar ‘Checco’ Compagno per arrodonir el resultat després d’una recuperació en zona defensiva (3-6).

Remuntada de coratge que ens dona una dosi de moral positiva abans de rebre el Parlem CP Calafell, dimecres vinent al Palau d’Esports (21:00 h).