Guanyar el Lloret per acaronar la classificació a la Lliga Europea

Foto: Juanjo Vinya

Recta final de campionat per al Reus Deportiu Miró. Aquest dissabte a les 8 del vespre rebem la visita del CH Lloret al Palau d’Esports després d’una setmana sense competir per l’aturada de la competició. El darrer partit va ser a Palafrugell amb un empat a 4.

L’equip dirigit per Jordi Garcia, tercer a la taula amb 55 punts, es troba immers en la lluita per la tercera posició amb el CH Caldes, quan tan sols resten tres jornades pel desenllaç de l’OK Lliga. Els calderins, quarts amb un punt menys, tenen dos partits ajornats, que podrien ser determinants en la classificació final. Superar el Lloret permetria acaronar la classificació per a la Lliga Europea de la pròxima temporada.

El Lloret aterra a la capital del Baix Camp a la catorzena posició amb 23 punts, en zona de descens directe. Està obligat a sumar de tres en tres per no perdre la categoria. L’últim precedent entre un i l’altre equip es va decantar a favor nostre amb un triomf per 4-8 a domicili.

 

OFERTES EN PRODUCTES OFICIALS

Amb l’entrada del partit, els aficionats poden adquirir la bufanda del club amb un 20% de descompte, a un preu de 8€. També poden aconseguir en oferta la mascareta del club i la col·lecció de cromos de l’OK Liga. Hi haurà instal·lat un punt de venda el dia de partit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Escolta les paraules del nostre tècnic, Jordi Garcia, abans del partit