A la venda les entrades del partit amb el CP Voltregà al Palau

A partir d’aquest dimecres al matí es posaran a la venda les entrades del partit d’OK Lliga entre el Reus Deportiu Miró i el CP Voltregà del pròxim dissabte a les 8 del vespre, corresponent a la jornada 26. Les entrades es poden adquirir a la botiga del club. L’horari és de 9:00 h – 13:00 h i de 16:00 h – 20:00 h. Dissabte, dia de partit, es vendran les darreres entrades a la recepció del club, des de les 9 del matí fins a les 2 del migdia.

Es destina el primer dia de venda únicament pels socis. Dijous, podran aconseguir tiquets els abonats, i a partir de divendres, la resta d’aficionats.

El protocol de Salut redactat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) obliga a tots els assistents estar asseguts durant tot el transcurs del partit. Els assistents tampoc poden abandonar la seva localitat al descans. Al final del partit, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, s’abandonarà el pavelló progressivament per zones.

 

PREUS PER LOCALITATS

– Tribuna (Zona A i Zona B): Socis (8€) / No socis (15€)

– Laterals (Zona C i Zona D): Socis (6€) / No socis (8€)

– Gols (Zona N i Zona S):

– Gol Marcador (grada infantil): Socis (1€ ) / No socis (2€)

– Gol Bar: Socis (3€) / No socis (5€)

– Laterals (Zona F i Zona E): Socis (5€) / No socis (7€)

– Graderies de Peu: Socis (3€) / No socis (5€) * És obligatori mantenir-se assegut a la zona de graderia de peu al llarg de tot el partit.

PROTOCOL ANTICOVID-19

 

Protocol club covid BO