Jordi Garcia: “La il·lusió de jugar la Copa del Rei compensa el desgast físic de tants mesos de treball”

Foto: Juanjo Viña (Reus Deportiu)

El tècnic Jordi Garcia analitza com arriba l’equip a la Copa del Rei de la Corunya

El 12 de març de 2006 el Reus Deportiu aixecava la seva setena Copa del Rei a Lloret. Era precisament l’actual tècnic, Jordi Garcia l’artífex del títol amb un gol als darrers sospirs. Més de quinze anys després, l’equip vol alçar la vuitena al Palacio de los Deportes de Riazor, a La Corunya.

Garatge Plana Girona, primera pedra del camí

El rival en els quarts de final (divendres, 13:00 h) és el Garatge Plana Girona, equip que ha finalitzat l’OK Lliga a la desena posició. En la competició domèstica ens hem endut els dos partits davant els blanc-i-vermells (4-8 i 6-2). La principal amenaça del conjunt dirigit per Ramon Benito és l’atacant David Gelmà. Ha anotat 30 gols a l’OK Lliga en 28 partits jugats. “El Girona és un equip amb molt d’ofici i tàcticament molt ben treballat. Ens plantejarà diverses situacions i haurem de mostrar la nostra millor versió i estar molt forts mentalment”, ha detallat el nostre tècnic Jordi Garcia.

En el cas de superar l’eliminatòria, ens veuríem les cares a les semifinals amb el guanyador del partit entre el Barça-Noia Freixenet.

“És una situació estranya, no estem acostumats a jugar aquest títol a finals de temporada, però ho afrontem amb moltes ganes”, ha admès Garcia. “La il·lusió de jugar-la compensa el desgast físic acumulat de tants mesos de treball”, ha remarcat.

Àlex Rodríguez en estat de gràcia

El Reus Deportiu Miró pateix la baixa de Raul Marín, tot i això, té arguments de pes per fer un bon paper a la competició del KO. Amb 157 gols a favor, hem estat el segon màxim golejador de la lliga, el qual, el nostre jugador Àlex Rodríguez n’ha estat el pitxitxi amb 52 dianes. L’equip ha finalitzat a la 4a posició i ha arribat a la final de la Supercopa d’Espanya.