Tornar al camí de la victòria a Manlleu

El Reus Deportiu Virginias es desplaça a la pista del Martinelia CP Manlleu, diumenge (16:05, Canal Reus TV) amb l’objectiu de deixar enrere la derrota en l’anterior jornada davant el CE Noia i sumar els tres punts. Albert Barba i Oriol Escobar són els col·legiats d’aquest partit de la jornada 22 de la Parlem OK Liga.

Les dinàmiques i situacions entre els dos conjunts són completament oposades. Mentre nosaltres ocupem la quarta plaça amb 41 punts, l’equip osonenc és penúltim amb 14 punts. Encadena quatre jornades consecutives sense sumar, però per aquest motiu, el nostre tècnic, Jordi Garcia creu que el duel serà exigent: “El Manlleu necessita puntuar per sortir d’on està. A casa ja ens ho va posar molt complicat, i allí, el pavelló estarà ple i ens hi posaran encara més difícil”. El preparador ha afegit que l’equip haurà d’estar “molt concentrat i saber bé que és el que hem de fer per guanyar el partit”.

Respecte al rival ha apuntat que “no té cap mena de complex, et ve a buscar a dalt quan perd la pilota, és molt agressiu a les tanques i en atac té molt clar el que vol”. “Haurem de portar el partit al nostre terreny per tenir més opcions de guanyar”, ha conclòs Garcia.

Escolta les paraules de Jordi Garcia