Arrenca el 21è Torneig Internacional d’hoquei base del Reus Deportiu-BBVA

Concentra equips d’arreu del territori català del 3 al 5 de setembre

El 21è Torneig Internacional d’hoquei base del Reus Deportiu-BBVA se celebrarà del 3 al 5 de setembre al Palau d’Esports. La cita reunirà el equips base del club i d’altres provinents d’arreu del territori català. Al torneig hi prenen part equips femenins (fem15 i fem15) i equips masculins, des de pre-benjamins fins a júniors.

En els quadres femenins, hi participaran el CP Vila-sana i el CP Vilanova, juntament amb els equips roig-i-negres. En categoria masculina, Barça, Igualada HC, CH Vila-seca,  CP Calafell i CEH Olímpic Reus són els conjunts invitats, a més dels de la base de l’entitat. A tots els equips se’ls entregarà una samarreta que incorpora la imatge del torneig, guanyadora del Concurs de Dibuix BBVA Reus Deportiu Torneig Internacional d’Hoquei Base.

Enguany, conjunts europeus i d’altres continents han declinat finalment la seva participació a causa de la pandèmia.

La competició, té novament el suport de BBVA com a patrocinador principal. El Torneig embranca amb valors fonamentals intrínsecs a l’esport base, com són el treball en equip, l’esperit de superació i el foment del talent. Valors que tant BBVA com el Reus Deportiu comparteixen i que es volen posar en relleu en aquesta iniciativa que fomenta l’esport entre els joves.

Per accedir al Palau d’Esports, els assistents hauran d’entregar el document d’autoresponsabilitat covid-19, així com respectar el protocol de seguretat contra la pandèmia. El servei de bar es realitzarà a l’exterior del recinte.

Al llarg dels tres dies, al final de cada jornada, es rifaran lots i productes oficials del Reus Deportiu.