Volem la sisena consecutiva a can Barça!

El Reus Deportiu Virginias visita el Palau Blaugrana aquest diumenge (11:45 h) amb el repte de sumar la sisena victòria consecutiva, i així, acabar amb la imbatibilitat del Barça, equip que lidera i que no ha concedit ni un sol punt en quinze jornades disputades. El duel es podrà seguir en directe a Esport 3.

“Anem a fer la nostra feina, a sumar els tres punts”, ha dit el jugador reusenc Ferran Giménez abans del gran clàssic de l’hoquei català. Ha afegit que l’equip té “tota l’ambició del món” i que encadena moltes setmanes “treballant molt bé”. La gran dinàmica de resultats ens situa a la 4a posició amb 29 punts, un menys que el Lleida Llista, el tercer classificat.

El jugador de la pedrera ha detallat que contra el conjunt culer s’ha de “competir els cinquanta minuts”. Considera clau també una “bona defensa” i la “pilota aturada”.

Tania Parda i Sergi Mayor són els àrbitres designats per al gran clàssic.

EL REUS DE GARCIA, EL MILLOR RIVAL

Des que el tècnic Jordi Garcia dirigeix el Reus Deportiu (2017-2018), som l’equip que menys punts li ha permès sumar al Barça en competició domèstica. En total, l’equip blaugrana s’ha deixat 9 punts quan ens hem enfrontat: El Reus Deportiu és l’únic equip que supera el Barça en la 2017-2018 (3-2). En la 2018-2019, aconseguim un empat com a locals (4-4). També empatem els dos partits d’OK Lliga de la darrera temporada, 3-3 de visitants i 1-1 al Palau d’Esports.