El Reus Deportiu es mullarà per l’esclerosi múltiple

Una edició més, el Reus Deportiu dona suport a la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. Al llarg del proper diumenge, 11 de juliol, es realitzaran diverses accions a les piscines exteriors del complex del carrer Antoni Gaudí per visibilitzar la malaltia i recaptar fons per al seu tractament a través de la venda de marxandatge.

A les 11 del matí, el Reus Deportiu organitza una classe d”aquadinàmic’. Una hora més tard, es realitzarà el tradicional salt conjunt a l’aigua, la imatge que il·lustra millor aquest esdeveniment. Aquestes activitats són destinades a tot el públic. Els socis poden apuntar-s’hi a través del portal de reserves habilitat pel club. Els que no són socis poden fer servir les invitacions donades als socis o bé abonant el passi de piscina d’un dia. L’espai de piscines exteriors obre de 10 del matí fins a les 8 del vespre.

El “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple i permet millorar la vida de les 9.000 persones que tenen esclerosi múltiple a Catalunya amb serveis d’atenció a les persones recent diagnosticades, neurorehabilitació, formació laboral i recerca, per alentir la progressió de la malaltia.

Cartell del Mulla’t 2021