BBVA, un any més, al costat del Reus Deportiu

El Reus Deportiu i BBVA han renovat un any més l’acord de patrocini. La presidenta de l’entitat, Mònica Balsells i el director del Centre de Banca de Clients de BBVA a Reus, Albert Roca han oficialitzat la renovació del conveni, que té vigència d’un any. Així doncs, l’entitat bancària segueix donant suport a l’hoquei patins roig-i-negre tot actuant com un dels màxims patrocinadors. “És un orgull que el BBVA, tan vinculat a la nostra ciutat, doni suport al Reus Deportiu, ens reconforta aquest lligam per seguir endavant en aquests temps de màxima dificultat”, ha dit la presidenta del club.

‘Units pels valors’

Fruit de l’acord d’anys anteriors, BBVA ha estat el patrocinador del ‘Torneig Base Internacional d’Hoquei Patins’ al llarg de les darreres edicions. En la passada, però, a causa de la pandèmia, no es va poder celebrar aquest esdeveniment esportiu i totes les activitats que l’envolten.

La pandèmia ha portat a tothom a abocar-se al món digital per estar més a prop dels seus. I és en aquest entorn, que ambdues entitats han volgut apropar-se a la ciutadania amb un cicle de converses que es poden visualitzar a les xarxes socials del club.

El cicle, anomenat ‘Units pels Valors’, són converses entre el director del Centre de Banca de Clients de BBVA a Reus, Albert Roca i els jugadors del primer equip, que tenen lloc a l’oficina central de BBVA, a la plaça del Prim de Reus. El cicle aborda els valors que conformen la identitat tant del banc com del Reus Deportiu. Albert Roca els comparteix amb els jugadors del primer equip d’hoquei patins, Joan Salvat, Raul Marín i Àlex Rodríguez. En paraules d’Albert Roca, “BBVA i el Reus Deportiu tenen valors comuns com són: pensar en gran, treball en equip i valorar la importància de les persones. Com també comparteixen molta tradició a Reus, totes dues entitats tenen vocació de proximitat al territori”.

Divendres vinent ja es podrà visualitzar la primera conversa a les xarxes socials del Reus Deportiu, el qual Albert Roca conversa amb el capità Joan Salvat. Es podrà visualitzar al YouTube, Instagram TV, Twitter i Facebook.