El clàssic se l’endú el Barça

Derrota del Reus Deportiu Virginias per 3-8 davant el Barça, aquest diumenge al Palau d’Esports. El partit ha estat molt disputat, sobretot al primer temps, el qual ha finalitzat amb un empat a 3. A la represa, però, l’equip no ha estat encertat a pilota aturada i el conjunt blaugrana no ha perdonat, ha estat més efectiu i ha aconseguit anotar cinc gols més que li han permès sumar els tres punts i seguir liderant la competició.

Al primer temps ens hem avançat i hem anat per davant en el marcador en dues ocasions (1-0 i 2-1) gràcies als gols de Marín (x2) i Julià. Bargalló (x2) i Pascual han equilibrat la balança per marxar al descans amb el 3-3. (1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3 i 3-3).

Als primers compassos de la segona ens ha mancat efectivitat a través de la falta directa. N’hem errat dos davant Fernández. Alabart, Nunes, Roca i Rodrigues, en dues faltes directes, han batut Ballart per situar el 3-8 al lluminós.

Primera derrota del curs, arriba en la tercera jornada i després de dues victòries. Amb el resultat, ens situem a la 4a posició amb 6 punts. Dissabte vinent visitem la pista de l’Alcoi, equip que ocupa la 6a posició amb 4 punts.