Allargar la gran ratxa de febrer a Alcobendas

El Reus Deportiu Virginias es desplaça a Madrid per enfrontar-se al CP Alcobendas, aquest dissabte (17:00 h, OK Liga TV), partit corresponent a la vintena jornada de la Parlem OK Liga. El bloc dirigit per Jordi Garcia vol seguir amb la gran dinàmica de resultats aconseguida al llarg del mes de febrer: ple de victòries en els tres partits disputats contra rivals directe a la taula com el Deportivo Liceo i el Caldes i contra l’Alcoi, un dels vuit equips classificats per la Copa del Rei.

El gran estat de forma del nostre equip ens permet estar instal·lat a la quarta posició amb 38 punts, a tan sols dos del CE Noia Freixenet, el tercer classificat i pròxim rival en la lliga. Però abans, cal fer els deures al pavelló José Caballero d’Alcobendas davant el penúltim classificat amb 13 punts. “Hem d’intentar no relaxar-nos contra ningú. L’Alcobendas necessita puntuar, és un plus de motivació per ells que haurem de controlar”, ha apuntat el flamant fitxatge, Sergi Aragonès, qui ha estat designat millor jugador de la competició el darrer mes. “Intentarem que l’Alcobendas no ens sorprengui en res, sinó dominar i controlar el partit d’inici a fi amb la màxima concentració”, ha afegit respecte al rival.

Respecte als grans resultats aconseguits recentment, el defensa de Sant Sadurní ha apuntat que “l’objectiu és prolongar el bon estat el màxim temps possible i que ens serveixi per quan hàgim de competir els títols de la temporada”. Els àrbitres del CP Alcobendas – Reus Deportiu Virginias són els senyors Erik Rivas i David Pedrola.

Escolta les valoracions de Sergi Aragonès: