Seguir sumant de tres en tres a Sant Cugat

Dissabte, el Reus Deportiu Virginias buscarà el ple de victòries en la segona jornada de la Parlem OK Liga a la pista del Solideo PHC Sant Cugat, recent ascendit a la màxima competició estatal. El duel arrencarà a partir de dos quarts de 9 del vespre, en directe a OK Liga TV. Després de remuntar davant l’Igualada (5-3), el nostre equip arriba al Vallès Occidental amb la màxima confiança.

Per al nostre jugador, Diego Rojas, “la sorpresa” serà un factor a tenir present davant el conjunt barceloní. Els de Joan Carles Vadillo (mític exporter del Reus) competeixen com a locals en una de les pistes més grans del campionat: “Ho tenim en compte, al llarg de la setmana ho hem treballat molt bé per afrontar el partit”, ha apuntat el davanter xilè. “El partit es guanya o es perd en els cinquanta minuts”, ha subratllat Rojas en relació amb les diferents fases que hi pot haver en un partit. “Entrar concentrats”, demana el número 19.

El Sant Cugat va empatar amb l’Arenys de Munt (4-4), en el primer xoc. Voldrà sumar els primers tres punts del curs davant la seva afició.