Seguir en estat de gràcia davant el Palafrugell

Retorn brillant del Reus Deportiu Miró a l’OK Lliga després de l’eliminació a la Lliga Europea. Els de Jordi Garcia han guanyat els dos partits disputats davant el Voltregà (5-0) i el Noia Freixenet (3-6), i volen allargar el gran estat de forma a la pista del CH Palafrugell, aquest dissabte a les 20:15 h, en directe a Esport 3 i OKLiga.TV.

En la recta final de campionat, l’equip està competint la tercera plaça frec a frec amb el Caldes. Ara mateix, aquesta, l’ocupem nosaltres amb 54 punts, els mateixos que tenen els barcelonins, que han disputat un compromís menys. L’average, però, el tenim perdut amb el conjunt d’Eduard Candami.

Per la seva banda, el Palafrugell arriba a la cita amb menys ritme de joc. No va jugar l’anterior cap de setmana, precisament contra el Caldes, per un cas positiu dels del Vallès Oriental. Els gironins, instal·lats a la novena posició han sumat 16 dels 33 punts, en la segona volta de lliga. Es troben immersos en la lluita per accedir a la Europe Cup, l’antiga CERS.