Seguir forts al Palau davant el PAS Alcoi

El Reus Deportiu Virginias rep la visita del PAS Alcoi aquest dissabte el vespre (21: 00 h). L’equip arriba a la cita després de caure amb molta dignitat al Palau Blaugrana. La bona dinàmica de joc de l’equip convida a l’optimisme. De fet, al Palau d’Esports, l’equip només ha deixat escapar quatre punts en tota la temporada. “Vam competir pràcticament tot el partit davant el Barça. No perdem de vista el nostre objectiu, que és sumar de tres en tres cada setmana”, ha dit el davanter David Gelmà. “Jugar a casa i amb el suport de l’afició és molt important, ens donen molt escalf i així sortim molt millor a la pista, tal com reflecteixen els resultats”, ha apuntat el torderenc. Ara mateix ocupem la cinquena plaça amb 29 punts, a tan sols un punt del Lleida Llista (quart classificat) i a dos del tercer, el Noia.

L’equip valencià aterra a la capital del Baix Camp amb el repte de consolidar-se en la zona de play-off per al títol de lliga. Ocupa la vuitena plaça. Passi el que passi davant el nostre conjunt, seguirà en aquesta posició al final de la dissetena jornada. “Serà un partit molt difícil. És un equip que està molt ben ordenat, té molt bones individualitats, defensen molt bé i tenen molt bon porter”, ha destacat Gelmà del rival. “Nosaltres hem de fer el nostre partit, portar-lo al que volem i sabem fer i hem treballat tota la setmana, si fem el nostre joc, els tres punts s’han de quedar a Reus”, ha conclòs el número 96 roig-i-negre.

Ruben Fernández i Nicolás Morandeira són els arbitres designats.

ÚLTIMS PRECEDENTS

En aquesta temporada, ens hem vist les cares en dues ocasions amb el combinat alacantí. Vam superar-los en la fase de grups de la Lliga Catalana (. En la Parlem OK Lliga, se’ns van escapar els tres punts en els darrers segons de partit en una acció de pilota aturada polèmica per la seva validesa (3-3).

Escolta David Gelmà