Les directes ens priven de la final de la Lliga Catalana

Imatge: David Valiente

El Lleida Llista Blava ha estat més encertat en el moment crucial de l’eliminatòria

Caiem eliminats a les semifinals de la Lliga Catalana davant el Lleida Llista Blava. Al final dels cinquanta minuts, empat a dos a l’electrònic. El passi a la final es va decidir a les directes després de set llançaments.

El conjunt de la Terra Ferma es va avançar amb un gol de Sergi Folguera al minut 12 amb una rematada des del segon pal. Minuts abans, Raul Marín va rebre una potent impacte de bola al nas que el va obligar a abandonar el terreny de joc uns quants minuts. Compagno va restablir l’empat amb un aixeca i pica quan restaven sis minuts per al final de la primera.

Al segon temps, el mateix jugador italià va posar-nos per davant amb una rematada dins l’àrea després d’una pèrdua del conjunt llistat en la zona defensiva. Poc després, Joan Cañellas restablia l’empat amb un ganxo de costat a costat. Amb l’empat a dos al final del temps reglamentari l’accés a la final es va disputar amb les faltes directes. En els primers cinc llançaments, els dos equips vam anotar una directa. Per part nostra, Marc Julià amb un aixeca i pica i per part lleidatana, Uri Vives. Al setè llançament, no vam estar encertats, al revés del Lleida. El seu capità, Andreu Tomàs va superar Ballart per classificar al seu bloc a la final davant el Barça.

Tots els gols de la semifinal