Dolç triomf del Reus Deportiu Virginias

Dolça victòria del Reus Deportiu Virginias davant el CP Voltregà en el debut oficial i a la Frit Ravich Lliga Catalana, això sí, ajustada. 3-2 a l’electrònic del Palau d’Esports en el debut de David Gelmà, Checco Compagno, i el retorn de Raúl Marín, després d’una llarga lesió a l’espatlla, i de Pablo del Rió en finalitzar la seva cessió al CE Vendrell.

FER BONS ELS PRIMERS COMPASSOS

El Reus, empès per la fidel afició, ha dominat el joc fins a situar-se a un 3-0 al lluminós. Del Rio desviava un tir exterior de Marín per obrir la llauna al minut cinc. Dos minuts després, a l’altra àrea, Càndid Ballart aturava un penal a Arnau Canal. Era la primera de les nombroses grans intervencions de l’ex Voltregà. Pràcticament en la següent jugada, guió pràcticament calcat a l’1-0. Aquesta vegada era Diego Rojas, qui amb l’estic, canviava la trajectòria de la bola en una nova rematada de Marín. 2-0 quan mancava gairebé tota una vida.
El debutant roig-i-negre, David Gelmà ampliava distàncies després d’errar un penal al minut setze. Pescava el refús per fer saltar al Front Reusenc, Redblacks, Troopers Reus i a tota la parròquia reusenca. Un minut abans del descans, Marc Palazón donava oxigen als osonencs tot convertint una pena màxima. Amb el 3-1 s’arribava al descans.

EL VOLTREGÀ ENTRA DE PLE EN EL DUEL

A la represa, el Voltregà, viu en el duel, s’aferrava encara més. Canal convertia una directa per situar el 3-2 i donar emoció al xoc. Dos gols a bola aturada, un recurs rellevant en aquest esport. Però el marcador ja no s’ha mogut més tot i els intents d’ambdós equips.

Tres punts a la Lliga Catalana que apropen al Reus Deportiu Virginias als quarts de final de la Lliga Catalana, que precisament es jugaran a Sant Hipòlit de Voltregà. Abans, però, cal guanyar-se el bitllet davant el Pas Alcoi divendres vinent a la Bombonera. Serà divendres vinent a les 9 del vespre.