Empat polèmic a Alcoi

Un gol del PAS Alcoy al darrer segon a través d’una falta ha significat l’empat a tres. Una diana que ha estat molt protestada per nosaltres tot considerant que l’acció a pilota aturada ha estat iniciada des d’un punt de la pista des d’on no s’ha produït la infracció. Ferran Formatjé ha estat l’autor del gol.

L’equip marxava al descans amb un 1-3. Joan Salvat feia el primer de volea, dins l’àrea al minut 3 (0-1). Deu minuts després, els locals empatarien mitjançant un llançament de falta de Baieli (1-1). Marc Julià ens situava per davant al minut 21 tot arrossegant la bola en la petita, i sobre la botzina, Raul Marín feia el tercer (1-3).

Al segon temps, l’Alcoy ha estat més encertat en els darrers metres. Al 37, el local Morales escurçava distàncies.
<span;>Càndid Ballart donava oxigen a l’equip tot aturant una directa després que Felipe Castro fos amonestat amb blava. Passava quan restaven quatre minuts pel desenllaç.

També sobre la botzina ha rescatat un punt el conjunt alacantí amb un gol polèmic obra de Ferran Formatjé.

Amb l’empat, ens situem provisionalment a la tercera posició amb 7 punts. Dimarts vinent, rebem la visita del CH Caldes en la 5a jornada de la Parlem OK Liga.