Superar el Girona per aconseguir o acariciar la classificació per la Copa del Rei

El Reus Deportiu Virginias vol deixar enrere la desfeta a la pista del Finques Prats Lleida Llista (6-3) amb una victòria davant el Garatge Plana Girona que ens permetria encarrilar o classificar-nos per la Copa del Rei quan resten tres jornades per al final de la primera volta de la Parlem OK Lliga. Si sumem els tres punts i l’Igualada o el Manlleu perden, la classificació a la Copa serà efectiva. El partit davant els gironins, de l’onzena jornada, té lloc el proper diumenge a les 16:05 h al Palau d’Esports. Daniel Villar i Nicolas Morandeira seran els encarregats d’ impartir justícia.

Ocupem la sisena posició amb 14 punts i un balanç de 4 victòries, 2 empats i 4 derrotes. Al Palau, però, l’equip només ha deixat escapar quatre punts repartits en una derrota, davant el Barça, i un empat, amb el Caldes. Un argument sòlid per creure amb la victòria davant el Girona i aconseguir el bitllet per la competició del KO.

El nostre davanter Diego Rojas, en declaracions als mitjans oficials del club ha apuntat que davant el Lleida “no vam estar encertats davant porteria i ens va penalitzar amb una dura derrota”. El xilè confia que l’equip es classifiqui per la Copa del Rei de la “milllor forma possible”. Respecta al rival, ha dit que és un equip “molt competitiu, com tots els de l’OK Lliga”.