El Reus Deportiu Virginias retorna a la Parlem OK Liga enfrontant-se al Manlleu

Després d’un mes d’aturada per la celebració de l’europeu, el Reus Deportiu Virginias retorna a competir a la Parlem OK Lliga aquest proper diumenge. Ens visita el Martinelia CP Manlleu al Palau d’Esports en la novena jornada. El partit arrencarà a partir de les 12 del migdia. Desitgem reprendre el torneig amb una victòria per escalar fins a les primeres posicions. Ara mateix ocupem la sisena plaça amb 11 punts, un més que el Manlleu que és el setè classificat.

“Ha tret molt bons resultats en aquest inici de temporada, és un equip molt jove i vindrà amb molta il·lusió al Palau i segur que ens ho posaran molt difícil”, ha apuntat, precisament, el porter manlleuenc del nostre club, Càndid Ballart respecte al rival.
“Arrenquem amb moltes ganes, es veurà un Reus ambiciós en el retorn a la competició, volem ser caps de sèrie a la Copa del Rei i no se’ns poden escapar gaires punts, ha afegit Ballart.

UNA HORA ABANS, PRESENTACIÓ D’UNA NOVA SECCIÓ
A les 11:00 h , tindrà lloc la presentació de la nova secció roig-i-negra: ‘Fotografia i d’Audiovisual’. La secció neix amb la voluntat de recuperar i preservar la més que centenària HISTÒRIA GRÀFICA de la nostra Entitat.

DESPRÉS DEL PARTIT, FESTA DELS 112 ANYS
Després del partit, al voltant de les 14:00 h començarà la festa dels 112 aniversari de la nostra entitat. Es tracta d’un dinar popular que té un cost de 10€, un dels quals anirà destinat a la fundació ‘Amics Joan Petit Nens amb Càncer’.