Batre l’Igualada HC per accedir a les semifinals de la Frit Ravich Lliga Catalana

El Reus Deportiu Virginias es veurà les cares amb l’Igulada HC Rigat en els quarts de final de la Frit Ravich Lliga Catalana aquest dimecres a dos quarts de deu del vespre al
pavelló Victorià Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit de Voltregà, seu de la final a vuit. El duel es podrà seguir en directe a Esport 3 partir de deu minuts abans del xiulet inicial. El partit és a porta oberta, i el preu de les entrades és de 2€.

BONA ARRENCADA

Arribem a l’eliminatòria a un sol partit com a primers de grup després de superar el CP Voltregà (3-2) i al PAS Alcoy (6-4). Per la seva banda, el conjunt arlequinat s’hi planta com a segon de grup en caure davant el Barça (11-3) i superar el Girona (2-0).

El nostre tècnic, Jordi Garcia creu que el partit contra els de l’Anoia serà “molt dur”. “És un equip molt jove, molt fresc i amb moltes novetats”, ha afegit del bloc blaugrana.

Precisament, l’Igualada és el primer rival del Reus Deportiu Virginias en la Parlem OK Lliga, el 18 de setembre a Les Comes. Per Garcia, aquest doble encreuament, “és un inconvenient per les dues parts”.