La Champions League retorna al Palau d’Esports

El Reus Deportiu Virginias inicia la fase de grups de la World Skate Europe Champions League aquest dijous al Palau d’Esports amb la visita del SCRA Saint-Omer francès. El partit arrencarà a partir de les 9 de la nit i es podrà seguir en directe al canal de la competició. Els col·legiats són els portuguesos Joao Duarte i Rui Torres. L’Sporting de Portugal i l’OC Barcelos, els altres dos equips del grup D, s’enfrontaran a partir de dos quarts de 8 del vespre.

“Feia anys que no teniem la Champions aquí, la gent i el club es mereix viure aquests partits”, ha apuntat el nostre atacant, David Gelmà en declaracions al club, i ha subratllat que “per nosaltres, passar de la fase de grups es basa en guanyar els tres partits que tenim al Palau, creiem que a casa hem de fer-nos forts i hem d’estar millor que mai”. Al nostre pavelló, només hem deixat escapar dos punts en la Parlem OK Liga amb un empat davant el Caldes (1-1). Els altres set partits es compten amb victòria.

El nostre bloc es troba en el moment més dolç de la temporada amb cinc victòries consecutives a la competició domèstic, el que es resumeix en un 2023 perfecte. Un dels motius del nostre gran èxit, la solidesa defensiva.

EL RIVAL

“Ens trobem davant el millor equip de França i ens posarà les coses molt difícils”, ha apuntat el torderí. “Té jugadors amb bona individualitat, han guanyat les últimes lligues i tenen experiència en la competició”, ha remarcat el número 96. El rival lidera a la lliga francesa i és el vigent campió de les dues darreres edicions.