Seguir en estat de gràcia a Palafrugell

El Reus Deportiu Virginias no vol perdre pistonada en la seva visita a la pista del Corredor Mató Palafrugell, diumenge. Instal·lats a la quarta posició amb 26 punts, encadenem quatre victòries consecutives i travessem el millor moment de la temporada. Ens veurem les cares amb els exroig-i-negres, Romà Bancells i Felipe Castro, qui va desvincular-se de l’entitat la setmana passada. El partit es podrà seguir en directe a La Xarxa (Canal Reus TV) a partir de les 4 de la tarda.

Respecte al rival, el nostre màxim golejador, Raul Marín ha apuntat que “no és dèbil ni molt menys, té una bona plantilla, ens pot fer mal en qualsevol moment i hem de tenir a la ment que aquella pista és molt complicada”.

L’equip dirigit per Jordi Garcia va acabar i ha començat l’any amb una gran ratxa de resultats: “Ara mateix estem bé, portem una bona dinàmica i ens ajuda moltíssim, sabem que tindrem la nostra oportunitat i l’hem d’aprofitar al cent per cent”, ha remarcat el pitxitxi reusenc. Marín és el tercer màxim golejador de la Parlem OK Liga amb 20 dianes. La principal amenaça de l’equip gironí és Sergi Canet, autor de 16 gols.

Raul Burgos i Oriol Escobar són els àrbitres encarregats d’impartir justícia en aquest partit corresponen a la quinzena jornada de campionat.