La solidaritat roig-i-negra s’intensifica per Nadal

El Reus Deportiu no s’atura per les festes de Nadal i seguirà mostrant la seva solidaritat, un dels valors més rellevants de l’entitat.

A partir de dissabte vinent, al complex de tennis i pàdel es durà a terme una “americana” de pàdel. Serà el punt de partida de la campanya de recaptació de fons per la Marató de TV3, que enguany destinarà tots els beneficis a la investigació de la covid-19. Tothom qui vulgui podrà fer la seva donació a través d’una urna. Aquesta, serà present a totes les activitats extraordinàries que realitzi el Reus Deportiu.

Un any més, el club col·labora amb la campanya #CapNenSenseJoguina organitzada per ‘Ser Catalunya’ i Creu Roja. Des del passat dilluns, hi ha un punt d’entrega de joguines a la recepció de les instal·lacions del carrer Gaudí. Aquesta iniciativa pretén lluitar contra la pobresa i desigualtat social. Creu Roja recollirà totes les joguines en els diferents punts establerts i les repartirà a les famílies més necessitades econòmicament.

Com cada any per les festes de Nadal, la plantilla del primer equip d’hoquei patins entregarà regals als infants ingressats de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Visitarà el complex el dilluns 21 de desembre a les 11:00 h. El club us desitja unes bones festes de Nadal i moltes alegries per al nou any.

 

dilluns 21 de desembre a les 11:00 h.

El club us desitja unes bones festes de Nadal i moltes alegries per al nou any.