Competida derrota davant l’Sporting Club

Hem caigut derrotats contra l’Sporting Club de Portugal (5-3), aquest divendres, en el primer dels dos enfrontaments de la primera fase de la Lliga Europea. El duel ha estat frenètic, amb un gran nombre d’accions a pilota a causa de l’alta intensitat. De fet, els dos gols d’Àlex Rodríguez han estat de penal. L’altre l’ha fet Pablo Najera a la recta final.

Tot i no perdre la cara al partit, els portuguesos han anat per davant el marcador en tot moment. S’han avançat al minut 10 mitjançant Toni Pérez, quan jugàvem amb inferioritat després que el capità Salvat fos amonestat amb la blava. Poc abans, Càndid Ballart havia aturat la directa a Ferran Font.

Sis minuts després João Souto ha ampliat distàncies tot aixecant i picant davant Ballart. A l’altra àrea, al minut 19, Najera ha provocat penal. Àlex Rodríguez ha aprofitat l’ocasió per entrar de ple en el partit amb un cacau a l’escaire esquerre de Girao (2-1).

Gerro d’aigua freda abans del descans. Hem comès penal, i aquesta vegada, Ferran Font, no ha perdonat tot situant el 3-1 abans de desfilar camí a vestidors.

Al minut quatre del segon temps, ha arribat la nostra desena. Càndid Ballart, però, ha sostingut l’equip amb una bona aturada. Segons després, ha arribat la desensa dels verd-i-blancs, però Rodríguez no ha pogut batre Girao.

L’Sporting s’ha enlairat amb el 4-2, obra de Telmo Pinto, al minut 39. I seguidament, nou càstig. Ferran Giménez ha vist la blava i Nolito Romero, ha batut Ballart amb la directa per fer el 5-2.

Ambdos hem comès la quinzena falta, però sense encert. Ballart ha aturat i Rodríguez ha estavellat la bola al pal. Quan faltaven dos minuts pel xiulet final, Pablo Najera ha firmat el definitiu 5-3.

Aquest dissabte a les 16:00 h ens enfrontem a l’UD Oliveirense. Necessitem guanyar per tenir opcions per a classificar-nos a la Final Four.