Empat contra el Vila-sana amb final d’infart

Foto: Juanjo Vinya / Reus Deportiu

Repartiment de punts entre el Reus Deportiu Miró i el CP Vila-sana B després d’un final de partit frenètic que ha acabat amb un 4-4 a l’electrònic. Després de quatres mesos, el femení ha reprès la competició a la Nacional Catalana amb la segona jornada al Palau d’Esports. Amb un 1-4 advers, les roig-i-negres han igualat el duel en els últims minuts, quan tot feia indicar que les lleidatanes s’endurien els tres punts de Reus.

S’avançava el Vila-sana, però minuts després empatava el nostre conjunt mitjançant la capitana Míriam De la Fuente. De nou les visitants enviaven la bola al fons de la xarxa, aquesta vegada des del punt de penal tot situant l’1-2, resultat amb què s’arribava al descans.

Als minuts inicials de la represa, el conjunt groc ha ampliat avantatges amb l’1-3. Les nostres jugadores, però, no han tirat la tovallola en cap moment. Han pressionat amb més intensitat la sortida de pilota del Vila-sana i han provocat moltes faltes i un penal, que Gemma Briva ha enviat la bola al pal en dues ocasions. Amb un contraatac ha arribat el quart gol visitant quan restaven poc més de quatre minuts pel desenllaç (1-4).

Una gran combinació entre Rebeca González i Iria Guillen, amb execució de la darrera, ha traspassat la línia de gol tot situant el 2-4 a manca de poc menys de 3 minuts pel xiulet final. La consigna era clara, robar aviat i bolcar-se sobre la porteria rival.

Seguidament, el Vila-sana ha comès la quinzena falta, i des de la directa, la reusenca Berta Ribas, amb molta classe, no ha perdonat, per posar encara més emoció als darrers sospirs (3-4). I qui busca, troba, com diu el refrany. Iria Guillen ha pescat un refús dins l’àrea per fer el gol de l’èpica amb el cronòmetre al límit, i d’aquesta manera, empatar un partit que poca gent hagués pronosticat.