Vermuts Miró, dues temporades més donant suport al Reus Deportiu

El Reus Deportiu i Vermuts Miró hem segellat l’acord de patrocini dues temporades més, fins al 2025. L’exitosa marca de la beguda més tradicional de la nostra ciutat continuarà present l’equipació de partit del primer equip d’hoquei, el qual competeix a l’OK Lliga, la màxima categoria nacional.

Des del 2016, Vermuts Miró ha esdevingut un dels principals patrocinadors del Reus Deportiu. Un vincle entre dos emblemes de la capital del Baix Camp. En la firma hi han estat presents el director general de Vermuts Miró, Pablo Garcia i la presidenta de l’entitat, Mònica Balsells.

“És un privilegi col·laborar amb una de les institucions esportives més insignes de la ciutat”, ha manifestat Garcia. Per la seva banda, Balsells ha apuntat que “és un orgull que dues singularitats de la ciutat puguem créixer plegats”.

Vermuts Miró és una de les empreses líders del sector. Amb una història centenària, elabora els seus  vermuts de manera artesanal tot seguint la fórmula tradicional, però aplicant la tecnologia més avançada en tot el procés d’elaboració.  Igual que el Reus Deportiu, Vermuts Miró suma amplis reconeixements i guardons tant nacionals com internacionals.

Virginias renova com a patrocinador oficial del Reus Deportiu d’hoquei

Torrons i Xocolates Virginias i el Reus Deportiu hem signat avui l’acord per prolongar la col·laboració durant dues temporades més, fins al 2025. La marca de dolços continuarà sent el patrocinador principal de l’equip de l’OK Lliga, la de màxim nivell a nivell estatal, que mantindrà el seu nom oficial com a Reus Deportiu Virginias.

La vinculació de Torrons i Xocolates Virginias amb la ciutat de Reus és històrica i “poder seguir tenint presència a la samarreta del seu equip més llorejat és un orgull”, segons ha explicat el director de la firma, Àngel Jubete. Per la seva banda, la presidenta de la nostra entitat, Mònica Balsells, ha destacat la gran importància que té de marques com Virginias donin suport i col·laborin amb l’esport local: “Virginias i la nostra entitat compartim molts valors com l’esforç, la superació constant i l’ambició de créixer. És un orgull que una empresa molt arrelada a la nostra ciutat aposti per l’esport”.

Torrons i Xocolates Virginias ha estat el patrocinador oficial del Reus Deportiu en les últimes dues temporades, des del 2021. Tot i això, l’enllaç de la marca amb el Reus Deportiu es remunta al 2020, quan el seu logotip va aparèixer per primera vegada a l’equipació oficial. Aquest se situava llavors el revers dels pantalons del primer equip.

A més d’ocupar el lloc frontal de la samarreta del primer equip, Virginias seguirà també patrocinant les categories inferiors del Reus Deportiu, que representen unes 500 famílies de jugadors de l’equip d’hoquei sobre patins.

Un símbol de Reus

Virginias va iniciar la seva activitat a Reus el 1932 fins a convertir-se en referents al món dels torrons i de la xocolata. Amb l’arribada d’Acrimont Foods com a propietaris, la relació amb la ciutat i els seus representants màxims s’ha reforçat any rere any sota la filosofia i l’activitat de Compromís Virginias, un compromís són l’esport i la cultura locals.

El Reus Deportiu Virginias és el reflex de l’esforç, la dedicació i el treball constant, unes característiques que descriuen i uneixen les dues entitats. Una sinergia que, segons han assegurat Jubete i Balsells, esperen que es prolongui durant molts anys més.

Un possible ascens i una permanència en joc dels nostres dos equips de Nacional Catalana

L’equip masculí i femení de Nacional Catalana roig-i-negre tenen grans reptes. Les noies, el primer equip femení, podrien certificar la permanència aquest divendres a la pista del Mollet CH (22:00 h). Per la seva banda, els homes, el segon equip masculí, han de guanyar davant l’Igualada ‘B’ dissabte al Palau d’Esports (21:00 h) per forçar el tercer partit de les semifinals del play-off d’ascens a OK Plata.

Els jugadors entrenats per Markus Feldhoff van perdre el primer duel a Les Comes per 2-1, en un partit ajustat.  Les noies dirigides per Nori Boada van superar les vallesanes per 3-2. Si guanyen a domicili assoliran la permanència a la segona divisió estatal. En el cas d’ensopegar, el tercer i definitiu partit de la sèrie es disputarà a la nostra pista diumenge a les 17:00 h.

 

 

Eliminats del play-off de l’OK Lliga

El Reus Deportiu Virginias cau eliminat als Quarts de Final de la Parlem OK Lliga davant el CE Noia Freixenet (4-5 i 7-4). La manca d’encert a pilota aturada ens ha privat treure un resultat positiu.

Aquest dissabte l’equip intentava igualar l’eliminatòria i portar la sèrie de nou al Palau d’Esports, però ha perdut amb una diferència de tres gols, el darrer, quan amb cinc jugadors de pista buscàvem retallar distàncies.

El Noia ha anat per davant en els cinquanta minuts des del gol inicial de Xavi Costa. Marc Julià empatava amb un llançament directe tot aprofitant una falta directa (1-1). Al final de la primera el resultat era de 4-1 amb gols de Costa, Jordi Bargalló i Adrià Ballart.

Al segon temps, tot i els intents per restablir el signe del partit, el rival s’ha mostrat ferm en defensa i ha sentenciat quan més a prop estàvem d’empatar. El nostre jugador, Diego Rojas firmava el 4-2, però tot seguit, Bargalló anotava a l’altra àrea (5-2). Amb coratge,  el nostre capità, Joan Salvat finalitzava una gran triangulació dins l’àrea per entrar de nou en la lluita quan restaven poc més de vuit minuts pel desenllaç (5-3)

Però de nou, ha estat el Noia qui ha esgarrapat. Martí Gabarró no ha desaprofitat la nostra vintena falta per pràcticament sentenciar quan faltaven quatre minuts (6-3). Sergi Aragonès retallava diferències (6-4), però quan a la desesperada intentàvem el miracle amb cinc jugadors de pista, Costa, a porteria buida, ha firmat el seu hat-trick. 7-4 i eliminats del play-off.

Guanyar a Sant Sadurní per forçar el tercer partit al Palau

El Reus Deportiu Virgnias ha de guanyar a la pista del Noia Freixenet aquest dissabte (13:00 h, Esport 3) per igualar l’eliminatòria de Quarts de Final del play-off de la Parlem OK Liga, i així, portar de nou la sèrie al Palau d’Esports en el tercer i definitiu partit. El nostre equip va perdre per 4-5 dissabte passat davant els de l’Alt Penedès.

 

El nostre jugador, David Gelmà ha analitzat el duel crucial:

 

“És un partit del tot o res, tindrem les nostres oportunitats, és una final que hem de guanyar”

“Ens hi va la temporada, el cor ha d’anar al ritme del cap per portar el partit on volem”

“L’afició sempre respòn, necessitem que vingui a Sant Sadurní, nosaltres lluitarem per portar el tercer partit a casa”

 

S’aprova per majoria absoluta el projecte de Reordenació puntual del pla urbanístic de l’entitat

Els socis del Reus Deportiu han aprovat per majoria absoluta el projecte de ‘Reordenació puntual del pla urbanístic que afecta terrenys que són propietat de l’entitat.

L’objectiu del club és vendre patrimoni per a invertir en altre patrimoni més sostenible. Les futures accions es remeten als següents eixos principals: aconseguir obtenir unes instal·lacions excel·lents per la pràctica de l’esport i la salut; noves instal·lacions a la finca del tennis – pàdel; aconseguir ser 100% autosostenibles sense haver de dependre del nombre de socis i liquidar el deute amb l’Institut Català de Finances.  En aquest dijous 18 de maig de 2023, a més, s’han aprovat canvis en els estatuts davant la proposta del Consell Català de l’Esport.

VENDA I REINVERSIÓ PATRIMONIAL

Els socis, amb 84 vots a favor, tres abstencions i onze vots en contra, han acordat que el Reus Deportiu tramiti davant dels organismes pertinents, i d’acord amb la normativa vigent, la modificació del Pla General de Reus i delegar a Trigono Consultors S.L. la coordinació i gerència de l’àmbit urbanístic que es defineixi i la comercialització resultant.

Quan es tingui l’aprovació definitiva del document de la Modificació del Pla General Municipal d’Ordenació de Reus  i tinguem l’oferta en ferm de la venda d’una part del patrimoni del club, es tornarà a convocar una assemblea extraordinària.

La proposta que fa el Reus Deportiu de modificació del Pla General Municipal d’Ordenació de Reus consisteix a possibilitar la construcció de dos immobles residencials, un ubicat al C/Gaudí, xamfrà amb C/ Escornalbou, i l’altra, d’esquena a l’actual núm. 66 del C/Gaudí, ocupant l’aparcament immediat i part de les pistes exteriors, amb zona enjardinada a la resta de pistes fins a les proximitats de la cafeteria.

El Reus Deportiu construirà un nou pavelló de dues plantes (una semisoterrada, i la superior amb una pista coberta, i executarà millores substancials en les instal·lacions del tennis.

MODIFICACIÓ DEL REDACTAT DE L’ ESTATUT

Pel que fa al segon punt de l’ordre del dia, s’han aprovat unes correccions als articles dels estatuts vigents del Club, per a adequar-los a la normativa vigent, segons recomanacions fetes dels del Consell Català de l’Esport.

El canvi del redactat de l’article 30 de la convocatòria de les assemblees generals ha comptabilitzat 84 vots a favor 5  abstencions, i un vot en contra.

 

La modificació de l’article 37.3 de la durada del mandat ha obtingut 83 vots a favor, dues abstencions i 1 en contra.

 

 

 

 

 

 

El Noia s’avança en l’elimintòria de Quarts de Final (4-5)

Derrota ajustada del Reus Deportiu Virginias davant el CE Noia Freixenet en el primer partit dels Quarts de Final del play-off de la Parlem OK Liga per 4-5. Haurem de guanyar dissabte vinent a Sant Sadurní per forçar el tercer partit de l’eliminatòria al Palau d’Esports.

El nostre equip va realitzar un partit molt seriós, tot anant per davant el marcador en gairebé tot el moment des del gol inicial de Sergi Aragonès al minut 2 després d’errar un penal, però amb un ganxo i contraganxo va enviar la bola al fons de la xarxa en el refús de Blai Roca (1-0). Poc després, els col·legiats van decretar falta directa en contra. Martí Zapater va aturar l’execució de Martí Gabarró.

Jordi Bargalló va empatar al minut 9 amb una bona diagonal i aixecant la bola dins l’àrea fora de l’abast de Zapater (1-1). Però la nostra resposta no es va fer esperar. Diego Rojas va pescar una bola dins l’àrea per avançar-nos de nou (2-1). Marc Julià provocava un penal a favor, i aquesta vegada, Sergi Aragonès aprofitaria l’oportunitat per ampliar distàncies (3-1) al minut 16 de partit.

Abans de la fi del primer temps, els de l’Alt Penedès van retallar diferències amb un gol de Kilian Gil després d’un ràpid contraatac condüit pel mateix jugador (3-2)

Al minut 5 de la represa, el Noia va cometre la desena falta. Marc Julià no va estar encertat davant Roca. Un minut després la falta directa a l’altre costat de la pista. Zapater, amb el casc va desviar el potent xut d’Eloi Mitjans. El porter de Cubelles va haver de ser substituït després de l’impacte, tot donant entrada al debutant Nil Viña. El porter del Nacional Catalana, format a la base roig-i-negra va estar encertat amb les rematades rebudes en els tres minuts que va estar sobre el terratzo, per donar relleu, de nou, a Zapater. Abans de la marxa de Viña, Sergi Aragonès va firmar un hat-trick després de recuperar la bola al cercle central i batre Roca amb un ganxo (4-2).

Acció i reacció. Des del segon pal, Aleix Esteller va anotar un minut posterior després d’una bona triangulació entre Bargalló, Xavi Costa i ell com a executor (4-3). Els visitants van ser més efectius en els últims metres en el tram final i decisiu del partit. Marí Gabarró va anotar un doblet per donar el primer punt de l’eliminatòria als de la capital del cava. Primer amb una rematada després una bona assistència de Costa dins l’àrea (4-4) i més tard tot  aprofitant una falta directa (4-5) quan faltaven sis minuts pel desenllaç.

El nostre bloc va buscar empatar, fins i tot amb un cinquè jugador de pista tot substituïnt Zapater. El gol no va arribar.

 

“Comença una fase molt bonica” amb el play-off de l’OK Lliga davant el Noia

Aquest dissabte a les 9 de la nit el Reus Deportiu Virginias rep la visita del CE Noia Freixenet al Palau d’Esports en el primer partit dels quarts de final del play-off de la Parlem OK Liga. El nostre bloc, com a cap de sèrie després de finalitzar la fase regular a la quarta posició té el factor pista a favor davant els de l’Alt Penedès, que van finalitzar el curs a la cinquena posició. En l’anterior campanya vam caure en la final de la competició davant el Liceo després de superar el Lleida i el Barça en els quarts i semifinals, respectivament.

El capità roig-i-negre, Joan Salvat ha admès que l’equip està “preparadíssim”. “Comença un trajecte de molts partits en poc temps i s’ha de gestionar bé”, ha apuntat el número 5 respecte al camí per avançar a la següent eliminatòria.

“Els Reus- Noia són partits amb una intensitat altíssima amb sistemes de joc molt bolcats en atac i durs en defensa”.

“Quan arriben les fases finals a Reus es respira molt d’hoquei, estic segur que la gent resprondrà, la gent ve i anima”.

 

L’Ajuntament de Reus concedeix una subvenció al club per fer front als danys material produïts per l’incendi a la zona d’aigües

L’Ajuntament de Reus ha concedit una subvenció al Reus Deportiu xifrada en 50.000 € destinada al projecte de reconstrucció de la zona d’aigües que va resultar afectada per l’incendi del 12 d’octubre del 2021. Aquesta aportació contribueix a continuar oferint l’oferta aquàtica a la ciutat.

 

Reus – Noia, en la primera eliminatòria del play-off de l’OK Lliga

VIU LA PRIMERA ELIMINATÒRIA DEL PLAY-OFF DE L’OK LLIGA AL PALAU D’ESPORTS!
 
REUS DEPORTIU VIRGINIAS 🆚 CE NOIA FREIXENET
🗓️ Dissabte 13/05 | 21:00 h
🗓️ Dimarts 23/05 | 21:00 h *
 
🧾 Compra l’entrada del primera partit i et regalem la del hipotètic tercer duel. 

Per al partits de play-off, tots els aficionats han de comprar l’entrada, tot i que es reserven les localitats de butaca per els abonants d’aquestes dues zones del Palau d’Esports. En el dies de partit, hauran d’ensenyat l’entrada i l’abonament corresponent als accessos.

Tots els aficionats poden adquirir les entrades a recepció/taquilla (a partir d’una hora abans de l’inici del partit). Les entrades es posen a la venda a partir d’aquest dimarts 2 de maig (recepció). No hi ha venta online.
PREUS ABONATS

🪑Abonat butaca: Comprar entrada general de 10€ i portar el dia de partit la targeta de la seva butaca
🧍🏻Abonat general i/o soci: 10€
👶🏻 Menors de 16 anys: 5€

PREUS NO ABONATS

🪑Butaca: 20€
🧍🏻General: 10€
👶🏻 Menors de 16 anys: 5€