Virginias renova com a patrocinador oficial del Reus Deportiu d’hoquei

Torrons i Xocolates Virginias i el Reus Deportiu hem signat avui l’acord per prolongar la col·laboració durant dues temporades més, fins al 2025. La marca de dolços continuarà sent el patrocinador principal de l’equip de l’OK Lliga, la de màxim nivell a nivell estatal, que mantindrà el seu nom oficial com a Reus Deportiu Virginias.

La vinculació de Torrons i Xocolates Virginias amb la ciutat de Reus és històrica i “poder seguir tenint presència a la samarreta del seu equip més llorejat és un orgull”, segons ha explicat el director de la firma, Àngel Jubete. Per la seva banda, la presidenta de la nostra entitat, Mònica Balsells, ha destacat la gran importància que té de marques com Virginias donin suport i col·laborin amb l’esport local: “Virginias i la nostra entitat compartim molts valors com l’esforç, la superació constant i l’ambició de créixer. És un orgull que una empresa molt arrelada a la nostra ciutat aposti per l’esport”.

Torrons i Xocolates Virginias ha estat el patrocinador oficial del Reus Deportiu en les últimes dues temporades, des del 2021. Tot i això, l’enllaç de la marca amb el Reus Deportiu es remunta al 2020, quan el seu logotip va aparèixer per primera vegada a l’equipació oficial. Aquest se situava llavors el revers dels pantalons del primer equip.

A més d’ocupar el lloc frontal de la samarreta del primer equip, Virginias seguirà també patrocinant les categories inferiors del Reus Deportiu, que representen unes 500 famílies de jugadors de l’equip d’hoquei sobre patins.

Un símbol de Reus

Virginias va iniciar la seva activitat a Reus el 1932 fins a convertir-se en referents al món dels torrons i de la xocolata. Amb l’arribada d’Acrimont Foods com a propietaris, la relació amb la ciutat i els seus representants màxims s’ha reforçat any rere any sota la filosofia i l’activitat de Compromís Virginias, un compromís són l’esport i la cultura locals.

El Reus Deportiu Virginias és el reflex de l’esforç, la dedicació i el treball constant, unes característiques que descriuen i uneixen les dues entitats. Una sinergia que, segons han assegurat Jubete i Balsells, esperen que es prolongui durant molts anys més.