Vermuts Miró, dues temporades més donant suport al Reus Deportiu

El Reus Deportiu i Vermuts Miró hem segellat l’acord de patrocini dues temporades més, fins al 2025. L’exitosa marca de la beguda més tradicional de la nostra ciutat continuarà present l’equipació de partit del primer equip d’hoquei, el qual competeix a l’OK Lliga, la màxima categoria nacional.

Des del 2016, Vermuts Miró ha esdevingut un dels principals patrocinadors del Reus Deportiu. Un vincle entre dos emblemes de la capital del Baix Camp. En la firma hi han estat presents el director general de Vermuts Miró, Pablo Garcia i la presidenta de l’entitat, Mònica Balsells.

“És un privilegi col·laborar amb una de les institucions esportives més insignes de la ciutat”, ha manifestat Garcia. Per la seva banda, Balsells ha apuntat que “és un orgull que dues singularitats de la ciutat puguem créixer plegats”.

Vermuts Miró és una de les empreses líders del sector. Amb una història centenària, elabora els seus  vermuts de manera artesanal tot seguint la fórmula tradicional, però aplicant la tecnologia més avançada en tot el procés d’elaboració.  Igual que el Reus Deportiu, Vermuts Miró suma amplis reconeixements i guardons tant nacionals com internacionals.