Victòria estratosfèrica davant l’Sporting CP al João Rocha per ser líder a la Champions!

El Reus Deportiu Virginias ha sumat tres punts d’or davant l’Sporting Club de Portugal al pavelló João Rocha (5-7) en la tercera jornada de la fase de grups de la World Skate Europe Champions League disputada aquest dijous. Un triomf que serveix per situar-nos líders del grup D amb sis punts, els mateixos que té el conjunt lisboeta. Per la seva banda, el SCRA Saint-Omer va superar l’OC Barcelos i tots dos conjunts acumulen tres punts.

L’SPORTING ESGARRAPA PRIMER

El nostre bloc, amb molta seriositat, ha estat capaç de reaccionar a la investida inicial de Nolito Romero (1-0) al minut inicial. Pràcticament en la següent jugada, Sergi Aragonès ha empatat (1-1). I de l’empat s’ha passat al 3-1 local amb un gol més de Nolito Romero, en u contra u davant Càndid Ballart, i Ferran Font a través d’una directa després que Ballart veiés blava i donés pas a Zapater per defensar l’execució.

AL DESCANS, AMB AVANTATGE

Punt d’inflexió en el partit rellevant per als nostres interessos. Hem estat capaços de canviar el signe del partit abans del descans amb gols de ‘Checco’ Compagno; David Gelmà; de nou Sergi Aragonès tot guanyant una cursa a Nolito Romero en un ràpid contraatac i altra vegada David Gelmà després d’una gran combinació col·lectiva. Amb el 3-5 hem marxat al descans.

SEGON TEMPS AMB SENY I PREMI

Sergi Aragonès, amb una gran jugada personal ha completat el seu hat-trick al 32′ per situar el 3-6 i aportar serenitat. Ha aparegut Ballart per aturar la falta directa a Souto després de cometre la desena falta d’equip.  Poc després, Marc Julià, tampoc ha superat Girão en la directa, i amb inferioritat, Nolito Romero ha sorprès amb un tir exterior que ha acabat al fons de la xarxa per retallar distàncies (4-6).

A les acaballes, Ferran Font ha vist blava per fer caure Marc Julià, que patinava al contraatac. Diego Rojas no ha batut Girão en la directa. A manca de tres minuts pel desenllaç, Souto ha trobat premi després d’una jugada embolicada dins l’àrea (5-6). Els últims dos minuts ens han somrigut: l’Sporting ha comès la desena falta, i Marc Julià ha aprofitat la directa, en segona instància, per sentenciar amb un ‘aixeca i pica’ de manual (5-7). En el següent atac portuguès, Nolito Romero ha caigut i els  col·legiats han amonestat Diego Rojas amb blava. Ha aparegut de nou Càndid Ballart per refusar l’execució a Nolito Romero.

Gran actuació coral de tot l’equip per sumar el sisè punt i situar-nos líders del grup D. Diumege, l’equip es desplaça a la pista del Lleida Llista Blava en la vintena jornada de lliga.

Partit sencer