Nit màgica al Palau, superem el Barça i forcem el cinquè partit de semifinals de l’OK Lliga

Imatge: Juanjo Vinya

Ambientàs i festa al Palau d’Esports despés de vèncer el Barça (3-2) en el quart partit de semifinals del play-off de la Parlem OK Liga. La comunió entre l’equip i l’afició va ser clau per forçar el cinquè i definitiu duel al Palau Blaugrana, que es jugarà dimarts a les 20:15 h.

L’equip, concentrat i valent des del primer segon, va ser capaç de remuntar un 0-1, amb gol de Nacho Alabart, resultat amb el qual es va arribar al descans. L’1-1 de Diego Rojas va ser una dosi d’energia i força, i va servir per creure. Checco Compagno, va firmar un doblet, primer amb un xut de pala majestuós, i a la recta final, a porteria buida quan els culers van substituir el porter Sergi Fernández per un cinquè jugador de pista. Del 0-1 al 3-1. El Barça, va fer el segon gol als darrers tres segons de partit, doblet d’Alabart.

Amb la sèrie empatada a dos, els dos equips ens jugarem el bitllet de la final a cinc. Deportivo Liceo i Noia Freixenet, també disputaran el cinquè partit per arribar a la darrera fase.