Allargar la bona dinàmica en l’inici de la segona volta

El Reus Deportiu Virginias té la intenció d’aconseguir la quarta victòria consecutiva a la Parlem OK Lliga davant l’Igualada HC, el pròxim diumenge al Palau d’Esports (12:30 h). Iniciar amb bon peu la segona volta de competició ens serviria per consagrar-nos a les places capdavanteres. Abans de començar la catorzena jornada, ocupem la quarta posició amb 23 punts. Davant el conjunt arlequinat, podria debutar Sergi Aragonès, el flamant nou fitxatge. Qui ja no es calçarà els patins és Felipe Castro, jugador que ha rescindit el contracte.

L’equip, classificat per la Copa del Rei i a l’espera de saber si serà cap de sèrie, es troba en el millor estat de forma de tota la temporada: “Volem guanyar tots els partits i estar immersos en una dinàmica positiva ajuda a seguir en una dinàmica positiva”, ha exposat el nostre capità, Joan Salvat.

L’Igualada aterrarà al Palau d’Esports instal·lat a la novena plaça amb 14 punts. Tot i superar el Palafrugell per 4-2 en l’última jornada de la primera volta, no ha aconseguit el bitllet per la Copa del Rei en detriment de l’Alcoi, el darrer conjunt en classificar-se.

El capità roig-i-negre preveu un partit “complicat” i ha recordat que el partit de la primera volta disputat a Igualada “no es va trencar fins al final quan vam marxar de dos gols d’avantatge, però fins aleshores va ser un duel molt igualat i n’estic segur que tornarà a ser així”.

Els col•legiats Erik Rivas i Albert Barba impartiran justícia.

Escolta el capità Joan Salvat