Partit de fortes emocions davant el Liceo al Palau

Partit d’alt voltatge el que es viurà aquest dissabte al Palau d’Esports entre el Reus Deportiu Virginias i el Deportivo Liceo, tercer i segon classificats de la Parlem OK Lliga (19:00 h, Esport 3 i OK Liga TV). El duel davant els gallecs ha esdevingut un clàssic de l’hoquei estatal i sempre genera moltes expectatives. L’equip intentarà aconseguir la dotzena victòria del curs per defensar la tercera plaça en la dinovena jornada, en el que serà el retorn de qui va defensar fins a la passada temporada el nostre escut, Àlex Rodríguez.

Arribem a la gran cita després de superar per 3-4 al Caldes. “Independentment de la situació en la qual ens trobéssim, al Palau d’Esports tots els punts són viables”. “És un partit que fa afició, i aquesta, segur que respondrà i hem de demostrar a la pista la bona dinàmica que portem”, ha dit el capità Joan Salvat.

El reusenc preveu un duel “igualat”. “Al final som equips que no només competim per l’OK Lliga, ens coneixem molt tots els jugadors, però cada partit és diferent”, ha afegit el número cinc.

RETORN D’EXROIG-I-NEGRES

“L’afició aprecia molt l’Àlex Rodríguez, també al Cesar Carballeira i al Jordi Adroher, però quan comença el partit, tot això s’oblida. Són grans jugadors amb molta qualitat i el Reus els va poder aprofitar durant un temps.”, ha assenyalat Salvat en aquesta línia.