La zona d’aigües del Reus Deportiu, tancada per incendi

Al voltant de tres quarts de 10 del vespre d’aquest passat dimarts s’ha originat un incendi a la zona de saunes del club. Al llarg de la nit, hi han estat treballant les dotacions dels Bombers, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i del SEM. És per això que la zona d’aigües, l’única afectada estructuralment, restarà tancada fins a nou avís. Mentrestant s’espera l’informe del cos de Bombers i el peritatge dels danys materials. Les seccions esportives no aturaran els entrenaments. El gimnàs s’obre als socis a partir de les 2 del migdia d’aquest dimecres.

En el moment de l’incendi, les instal·lacions estaven tancades al públic i només hi havia el servei de neteja i altres treballadors, els quals han alertat de l’emergència al 112 i als Bombers. S’han encarregat d’activar el protocol d’emergència i han acudit al complex.

Aquest dimecres al matí, la presidenta de l’entitat, Mònica Balsells ha comparegut davant els mitjans de comunicació per detallar els fets i comunicar que a partir de les 2 del migdia, “el gimnàs i altres espais del club s’obriran per als socis”. L’activitat de les seccions esportives tampoc s’atura.

El Reus Deportiu està treballant per a reparar els danys de la piscina al més aviat possible. L’entitat agraeix el treball realitzat per Bombers, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i SEM i el suport rebut. També agraeix el suport de l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona per les seves mostres de suport.