Entrades a la venda pel Reus Deportiu Miró – Barça

Cinc mesos després, el Palau d’Esports tornarà a obrir les portes als aficionats. Un total de 425 espectadors (30% aforament) podran presenciar en directe el clàssic de l’hoquei català amb el FC Barcelona, que tindrà lloc diumenge 21 de març a les 20:00. Correspon a la jornada 24 de l’OK Lliga.

Posem a la venda les entrades del partit aquest dimarts a la tarda per als socis del club. A partir de dimecres, també podran aconseguir entrades els abonats a l’hoquei. A partir de dijous, ja podrà comprar entrades qualsevol persona. Aquestes es poden adquirir presencialment a la botiga del club. El protocol de Salut redactat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) obliga a tots els assistents estar asseguts durant tot el transcurs del partit. Els assistents tampoc poden abandonar la seva localitat al descans. Al final del partit, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, s’abandonarà el pavelló progressivament per zones. 

 

PREUS PER LOCALITATS

– Tribuna (Zona A i Zona B): Socis (8€) / No socis (15€)

– Laterals (Zona C i Zona D): Socis (6€) / No socis (8€)

– Gols (Zona N i Zona S):

– Gol Marcador (grada infantil): Socis (1€ ) / No socis (2€)

– Gol Bar:  Socis (3€) / No socis (5€)

– Laterals (Zona F i Zona E): Socis (5€) / No socis (7€)

– Graderies de Peu: Socis (3€) /  No socis (5€) * És obligatori mantenir-se assegut a la zona de graderia de peu al llarg de tot el partit.