Ensopeguem contra el Liceo i ens allunyem del lideratge

Derrota per 1-3 davant el Deportivo Liceo que ens distancia de la lluita de l’OK Lliga. Acabem la catorzena jornada a la 4a posició amb 29 punts, darrere el conjunt gallec, el Barça i el Lleida.

El Liceo tenia ganes de refer-se de la derrota patida contra el nostre equip en les semifinals de la Supercopa d’Espanya. Ha saltat a la pista més endollat, amb més determinació. Al minut 10 s’avançava el Liceo amb una diana de l’exroig-i-negre Jordi Adroher. Amb el mínim avantatge ha finalitzat el primer període.

Un gol del també ex del Reus, César Carballeira, tot just començar el segon temps, ha posat coll amunt les opcions de remuntar. Romà Bancells enviava la bola al pal dos minuts després. Tot i posar a prova Carles Grau, els de Juan Copa han esgarrapat amb el 0-3, que suposava el doblet d’Adroher. Els dos conjunts es trobaven en ‘bonus’. Primer ha caigut la nostra desena. Ballart ha endevinat les intencions d’Adroher tot negant-li el seu hat-trick. Tres minuts més tard ha arribat la desena del Liceo. Marín no ha batut Grau.

Quan restaven cinc minuts pel desenllaç, Àlex Rodríguez, amb un potent xut de pala, ha escurçat distàncies a l’electrònic. La reacció ha arribat tard, amb el partit gairebé decidit. Ambdós, tot i intentar-ho, no han enviat cap vegada més la bola al fons de la xarxa.

Resultat final d’1-3 que ens allunya de les aspiracions del títol domèstic. Els Liceo surt reforçat del Palau. Reafirma el lideratge amb 40 punts. Onze punts ens distancien dels gallecs.

El pròxim encontre no serà fins al dimarts 19 de gener a la pista del CE Vendrell. El derbi provincial servirà per tancar la primera volta del campionat.

Postpartit: Escolta les declaracions del nostre tècnic Jordi Garcia i el nostre jugador Romà Bancells