Caixa o faixa, guanyar a Lleida per seguir vius en la lluita de l’OK Lliga

El Reus Deportiu Virginias necessita superar el Finques Prats Lleida aquest pròxim dissabte (18: 00 h) per forçar el tercer partit dels quarts de final del play-off de la Parlem OK Liga. L’ensopegada al Palau d’Esports la passada setmana (3-5), ens obliga a capgirar la situació per tornar a la nostra pista, dimarts vinent, en el que seria el partit determinant.

Al Pavelló Onze de Setembre ja sabem que és derrotar el conjunt lleidatà. Ho vam aconseguir en les semifinals de la Copa del Rei amb una grada roig-i-negra entregada, dues setmanes enrere. “És un partit a caixa o faixa, ens ho juguem tot, és una petita final que estem preparats per disputar-la i guanyar”, ha dit el jugador de la casa, Ferran Giménez. Conscient de la importància del duel, el defensa ha fet autocrítica: “Hem d’arreglar els errors que vam tenir i jugar el nostre joc”. Del primer partit, opina que vam tenir “desajustos en defensa”, unes fases de joc que apunta que han treballat al llarg de la setmana. Tot i això, Giménez confia en l’equip: “Estem segurs que fent el nostre joc, tirarem el partit endavant i forçarem el tercer partit”.

“Sempre diem que l’afició és el nostre sisè jugador de pista”. El número 3 ha fet de nou una crida a l’afició. Amb la col·laboració del club, les penyes d’animació organitzen un desplaçament en autobús per donar suport al nostre equip a la capital del Segrià.