Virginias, nou principal patrocinador de l’hoquei patins del club

Virginias es converteix en el principal patrocinador de la secció d’hoquei patins del Reus Deportiu, les pròximes dues temporades. La imatge de l’empresa torronera i de xocolates reusenca lluirà a la part frontal de la samarreta de l’equip d’OK Lliga i tota la base roig-i-negra. A més, oficialment, el nom de l’equip passa a dir-se Reus Deportiu Virginias. L’acord s’ha oficialitzat aquest dimarts en una roda de premsa al Palau d’Esports, que ha comptat amb la intervenció de la presidenta de l’entitat, Mònica Balsells i el Director Gerent d’Acrimont Foods – Virginias, Àngel Jubete.

Jubete i Balsells firmant el conveni de col·laboració

El vincle entre les dues parts es remunta moltes temporades enrere. És el setembre del 2020, quan amb la nova propietat, Acrimont Foods, s’intensifica la relació i, conseqüentment, el logotip de Virginias se situa al revers del pantaló del primer equip d’hoquei. “Virginias és una empresa amb molta història i de la nostra ciutat”, ha subratllat la presidenta de l’entitat, Mònica Balsells. Per la seva banda, el Director Gerent d’Acrimont Foods – Virginias, Àngel Jubete, ha destacat que “és primordial involucrar-nos amb la ciutat” i que les dues parts comparteixen valors com “l’esforç,  la dedicació i el treball constant”.

Virginias va iniciar la seva activitat a la nostra ciutat el 1932, i avui dia, es troba consolidada dins el sector dels torrons i s’introdueix, amb força, en el món de la xocolata. Amb l’arribada d’ Acrimont Foods la relació amb Reus i els seus màxims representants es referma.