El Reus Deportiu i BBVA renovem l’acord i posem en marxa el concurs de dibuix del torneig 2022

El Reus Deportiu i BBVA hem renovat un any més el conveni de col·laboració que ambdues entitats mantenim. Així doncs, l’entitat bancària continua donant suport a l’hoquei patins roig-i-negre, tot actuant com un dels màxims patrocinadors. En la trobada celebrada a les instal·lacions del club, la presidenta de l’entitat, Mònica Balsells i el director del Centre de Banca de Clients de BBVA a Reus, Albert Roca, han oficialitzat l’acord que té vigència d’un any més.

“És un orgull que BBVA, tan vinculat a la nostra ciutat, doni suport al Reus Deportiu, ens reconforta aquest lligam per a continuar endavant en aquests temps de màxima dificultat”, ha dit la presidenta del club.

Albert Roca, ha volgut destacar la llarga trajectòria de col·laboració d’ambdues entitats de fa més de dues dècades. I en aquest sentit, ha afegit que “aquesta col·laboració és duradora perquè BBVA i el Reus Deportiu volem fomentar entre els joves la importància del treball en equip i de l’esperit de superació, no només en l’àmbit esportiu sinó també en el seu dia a dia i a futur”.

TORNEIG INTERNACIONAL HOQUEI PATINS

Fruit de l’acord dels darrers anys, BBVA és el principal patrocinador del ‘Torneig Internacional d’hoquei base del Reus Deportiu’. Un esdeveniment que enguany arriba a la seva 22a edició i que el mes de setembre aplegarà centenars d’esportistes del territori i del continent a la capital del Baix Camp.

“El torneig està molt consolidat i valorat arreu del territori català. Agraïm a BBVA el seu suport per a fomentar la pràctica d’aquest esport”, ha subratllat Balsells. La presidenta de l’entitat esportiva ha afegit que “és molt enriquidor poder combinar esport i educació” en el concurs de dibuix.

INICI DEL CONCURS DE DIBUIX

Previ al torneig, té lloc el tradicional concurs de dibuix entre escoles de primària de la ciutat. Fins al 10 de juny, els alumnes hi participen fent una il·lustració. Aquesta només té sota una única premissa: ha d’estar ambientada en l’esport més tradicional de la ciutat. Un certamen dividit en tres categories, segons el cicle escolar (inicial, mitjà i superior). El jurat està format per la Comissió Organitzadora del Torneig i un membre de BBVA. El veredicte es farà públic en la segona quinzena del mes de juny, en el mateix acte de presentació del Torneig.

Se n’atorguen quatre premis amb marxandatge oficial del Reus Deportiu. A més, l’obra guanyadora esdevé la imatge del torneig d’hoquei patins. Aquest dibuix després es plasma en el cartell i les samarretes que s’entreguen a tots els participants.

Aquesta iniciativa va començar d’ençà que BBVA es va incorporar com a patrocinador. Per a Albert Roca, “el suport del banc és inherent al fet que tant el torneig com el concurs de dibuix ajuden al foment del talent, valor molt vinculat a l’entitat”.