Reacció insuficient al segon temps, derrota en el debut a la Golden Cup

Ajustada derrota del Reus Deportiu Virginias davant l’UD Oliveirene (3-4) en el debut a la Golden Cup. L’equip, tot i haver-se avançat als primers segons de partit, ha marxat al descans amb un 1-4 advers que ha estat clau per la victòria portuguesa. Gran reacció al segon temps amb tres gols, però insuficient per puntuar. Caldrà guanyar el CE Noia Freixenet aquest dimecres per avançar a la següent ronda. Els de Sant Sadurní, en tenen prou amb un empat per classificar-se als quarts i eliminar-nos.

Marc Julià obria la llauna al minut 1 de joc amb un tir exterior (1-0). Pràcticament calcat ha estat el gol de l’empat, obra del portuguès Jorge Silva (1-1), al minut 3. Amb una voleia des del segon pal, l’exroig-i-negre, Marc Torra situava l’1-2 al minut 7 després d’una bona assistència de Xavi Cardoso. Precisament, Cardoso, ampliava distàncies al minut 15 amb una rematada de pala des de fora l’àrea (1-3). Dos minuts abans del descans, gerro d’aigua freda. Penal i gol de Tomás Pereira (1-4).

L’equip ha reaccionat al segon temps. S’ha mostrat més sòlid en defensa i més agressiu en atac. De l’1-4 s’ha passat al 3-4 en els primers quatre minuts de la represa amb gols de Marc Julià (doblet) tot aprofitant la directa en la desena falta visitant amb un fantàstic ‘ganxo’, i gol des de la pena màxima de David Gelmà amb una potent pala a l’escaire esquerre de Diogo Fernandes. Abans dels dos gols, però, una rematada de Sergi Aragonès s’havia estavellat al pal. Restaven molts minuts per creure amb l’empat.

El nostre porter, Càndid Ballart ha mantingut a l’equip tot aturant dues faltes directes als últims compassos davant Marc Torra Lucas Martínez. Els portuguesos han estat amb bonus de faltes directes, no obstant això, finalment, no han comès la quinzena, que ens hagués donat l’oportunitat d’empatar a través de la directa. Tot i buscar amb insistència el gol, aques no ha arribat.

Això sí, hem guanyat la tanda de faltes directes per 2-0 amb gols de Diego Rojas i ‘Checco’ Compagno. No obstant, aquesta no té cap efecte per determinar quins seran els dos equips del nostre grup que avançaran ronda.