El Reus Deportiu comença a rodar

El primer equip d’hoquei patins ha iniciat la pretemporada. Dilluns i dimarts, la plantilla es va sotmetre als tests d’antígens, sessions de gimnàs i control, i aquest dimecres ja s’ha exercitat sobre el Palau d’Esports sota les ordres de Jordi Garcia.

El tècnic, en declaracions als mitjans de comunicació s’ha mostrat satisfet amb la plantilla que dirigirà: “És un projecte nou amb jugadors molt joves, el nostre objectiu és guanyar”. Garcia també ha admès que enguany el bloc necessita més temps de preparació perquè hi ha hagut canvis de fitxes substancials. La marxa del pitxitxi Àlex Rodríguez, Pablo Najera i Romà Bancells, i per contra, l’arribada del porter Martí Zapater, David Gelmà, Checco Compagno i el retorn de Pablo Del Río després de finalitzar la seva cessió al CE Vendrell. El ‘killer’ Raúl Marín també ha deixat enrere la lesió a l’espatlla que el va deixar apartar de les pistes el darrer tram de temporada. Per l’entrenador reusenc, significa també “un nou fitxatge”.

Amb tot, Garcia compta amb dos porters i nou jugadors de pista més el possible reforç del Nacional Catalana. També hi ha canvis a l’staff tècnic. Uri Ferré ha rellevat Oriol Pla en la tasca de preparador físic.

El retorn del play-off a l’OK Lliga

Garcia ha celebrat el retorn de la promoció per al títol: “L’hoquei necessita omplir pavellons i amb el play-off ho aconsegueixes”. El tècnic pronostica un final d’OK Lliga “trepidant” i alhora creu que al Reus “se li obra una finestreta més” per conquerir la màxima competició nacional.

Voltregà i Alcoi, rivals en la Lliga Catalana

El grup es prepara per una temporada 21/22 exigent. Els primers compromisos confirmats són davant el CP Voltregà i l’Alcoi, corresponents a la Lliga Catalana. Tots dos es disputaran al Palau d’Esports el 21 i el 27 d’agost.