Sergi Aragonès, fitxatge per al Reus Deportiu Virginias

El Reus Deportiu Virginias es reforça amb Sergi Aragonès (Sant Sadurní d’Anoia, 1996). El jugador, que ha rescindit recentment el contracte amb el Benfica portuguès després d’una temporada i mitja, s’uneix al projecte roig-i-negre fins al juny de 2024. El defensa, recent campió d’Europa amb la selecció espanyola, lluirà el dorsal 6 a l’esquena.  Ha estat presentat aquest dilluns al migdia acompanyat de la presència de la presidenta de l’entitat, Mònica Balsells i el director esportiu, Toni Sánchez.

“Estic molt content de ser aquí, el Palau d’Esports és una pista màgica. Vestir la samarreta del Reus m’omple d’orgull i satisfacció i responsabilitat. Espero estar a l’altura per portar aquests colors on es mereixen”, han estat les primeres paraules del flamant fitxatge roig-i-negre.

Respecte al seu estil de joc ha apuntat que li agrada “ser ofensiu sense descuidar la defensa”. El de vint-i-cinc anys ja s’ha dirigit a l’afició: “Espero que tot Reus vingui a animar l’equip, procuraré donar-los alegries i celebrar-les junts”.

Aragonès s’ha format al Noia Freixenet i ha militat al Barça i al conjunt de Lisboa. Dimarts s’exercitarà per primera vegada sota les ordres de Jordi Garcia amb la resta dels seus nous companys.