Derrotem el Barça en el primer partit de semifinals en una actuació brillant

Victòria de prestigi del Reus Deportiu Virginias al Palau Blaugrana per 3-5, en una posada d’escena brillant, en el primer partit de semifinals de l Parlem OK Liga, al millor de cinc. L’equip ha treballat molt bé defensivament amb una actuació pletòrica de Martí Zapater a sota els pals. En atac han brillat David Gelmà i Marc Julià amb un doblet cadascú. Checco Compagno també ha estat dels més destacats tot perforant la porteria defensada per Egurrola en una ocasió i repartint una asistència.

Els blaugrana s’avançaven al minut set mitjançant Joao Rodrigues, però en la següent jugada, David Gelmà empatava després d’una gran combinació d’equip basada en tres passades. Un minut després. Marc Julià convertia una pena màxima per avançar-nos (1-2). Amb un tir exterior ras, Sergi Llorca restablia l’empat minuts després. També, des del punt de penal, Helder Nunes superava Martí Zapater per capgirar momentàniament el signe del partit. Restaven més de deu minuts pel final del primer temps. Compagno recollia un refús dins l’àrea, després d’haver xutat a porteria, per donar ales amb un gol de fe (3-3). Zapater apreixia com a protagonista tot aturant un penal a Nunes a manca de dos minuts pel descans. Un penal que s’ha repetit, i de nou, el vilanoví ha refusat. El Barça disposava de la que suposadament hauria de ser la darrera possessió del primer període, però a manca de 8 segons, Compagno ha recuperat la bola i en un contraatac de manual, David Gelmà ha arrossegat per batre Egurrola en les darreres 9 dècimes. El 3-4 ha suposat un punt d’inflexió rellevant en el matx.

Ja en els primers compassos de la segona, Marc Julià amb una gran jugada personal ha rematat de cullera per situar el 3-5 en el lluminós. Amb els dos gols d’avantatge, apareixia de nou Zapater per aturar un penal a Joao Rodrigues. Checco Compagno no anotava la directa en la desena falta blaugrana, però l’equip treballava intensament en defensa per mantenir l’avantatge, Així ha estat, victòria balsàmica per dominar la sèrie. Dilluns a les 21:05, tornem a visitar el Palau Blaugrana en el segon partit de la sèrie.