Mantenir la segona posició al Palau Blaugrana

Imatge del cinquè i definitiu partit de semifinals de play-off de l’anterior curs

El Reus Deportiu Virginias ha tornat a competir a la Parlem OK Lliga amb bones sensacions. La victòria de dimarts passat davant el Lleida (3-0) és una dosi de moral positiva per desplaçar-nos amb la màxima il·lusió al Palau Blaugrana (dissabte, 16:30, Esport 3). Intentarem trencar la imbatibilitat del Barça, líder amb ple de victòries. Un triomf ens permetria mantenir la segona plaça i situar-nos a dos punts dels blaugrana.

“Intentarem trencar aquesta dinàmica tan bona que porten, nosaltres hem arrencat bé després de l’aturada pel Mundial amb la victòria a casa contra el Lleida”, ha apuntat el nostre atacant, Marc Julià.

La temporada passada vam aconseguir fins a dues victòries a la capital catalana: el primer i últim partit de les semifinals del play-off de l’OK Lliga. “Vam treure petroli a final de temporada, aquest any vam perdre contra ells la final de la Supercopa, ara tenim l’oportunitat d’anar al Palau i a costa de treballar intentar endur-nos alguna cosa, volem la victòria, si més no, marxar amb bones sensacions”.

Per la seva banda, el nostre tècnic, Jordi Garcia ha deixat clar quin serà l’argument principal per intentar vèncer: “Hem de tornar a ser competitius i intentar portar al Barça al joc que nosaltres vulguem”. És un partit molt complicat, però l’afrontarem amb tota l’ambició del món”.